Sayfa 981/1007 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 7,841 - 7,848 arası.

Konu: Viop XL

1. pala niye fışkırtmıyor ki.... abd en az % 2 -3 arası + iken spot daha 250 bin bilem olmamış.... ayıp palaya tühhh yasıklar olsun yerli pala..

2.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Tüm dünyada bankalar kamunun malı olmalı/olacak.
    Sil baştan yeni dünya düzeni kurulmalı/kurulacak.

Ytd
    Bankalar ve sigorta kuruluşları bireyselliği destekleyen icatlar. Banka ve sigorta olmasa yalnız yaşamam zor olurdu mecburen kendime arkadaş dost edinmeye çalışırdım. Onun ötesinde devletler insanlara büyük bir güven veriyor, vaktimizin çoğunu kamudan gelecek haberlere ayırıyoruz.

Banka sigorta derken şimdi meta çıktı. Ne istersen orada o olabilirisin deniyor. İleride el sıkışacak insan bulursan şanslı olursun. İleriye projeksiyon yapıp kimseyi korkutmak istemem.

Binali Yıldırım insanlar hasta olmadığı halde hastaneye gelip kız bakıyor demişti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bankalar ve sigorta kuruluşları bireyselliği destekleyen icatlar. Banka ve sigorta olmasa yalnız yaşamam zor olurdu mecburen kendime arkadaş dost edinmeye çalışırdım. Onun ötesinde devletler insanlara büyük bir güven veriyor, vaktimizin çoğunu kamudan gelecek haberlere ayırıyoruz.

Banka sigorta derken şimdi meta çıktı. Ne istersen orada o olabilirisin deniyor. İleride el sıkışacak insan bulursan şanslı olursun. İleriye projeksiyon yapıp kimseyi korkutmak istemem.

Binali Yıldırım insanlar hasta olmadığı halde hastaneye gelip kız bakıyor demişti.
    Yukarıda sizin yazdığınız ve diğer sebeplerle bankalar kamunun malı olmalı.

Binali abiye komşu olacağım onun tavsiyelerine ihtiyacım var.

4. ahaha amerikalı analistler petrol de ralli devam beklerken bi güneş gibi dayı buralar seri taban çakarsa ne olur dedim yok artık dediler işte otogar analisti...

5. Faiz haram,tüm dünyada sıfır (0) olmalı.
    Para üretim ile kazanılmalı veya besim Tubik in dediği gibi para/ finans, bankaların tekelinden çıkarılmalı,tefecilik serbest olmalı.

Ytd

6. yeni arkadaşlar gelmiş foruma.... aynı troller gibiler..... iyi ki engel denen bir buton var

7. bugün bi bit yeniği var ama çözülemedi bir türlü. THY ye bakıyon sürünüyor... eğerli ve krdd sanki dün %3 - 5 yapan bunlar değildi... e o zaman thy de neden bi cacık yok...

8. 0.99 ile milyonluk tl kredi alacak arkadaşlar yarın öbürgün TÜRK LİRASI bu çukurdan çıkar değerine geri dönerse borcunuz dolar bazlı olabilir.

Sayfa 981/1007 İlkİlk ... 481881931971979980981982983991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •