Soğutmuyor o korkutuyor insanı 60 a geliyoruz yeter yani ya da başka bir haber var içerde biz bilmiyoruz kağıt 60 70 kar aciklasa fk 15 ten olsa ne 90 TL yapar yaklaşık e bütün yıl ne yapacak
Soğutmuyor o korkutuyor insanı 60 a geliyoruz yeter yani ya da başka bir haber var içerde biz bilmiyoruz kağıt 60 70 kar aciklasa fk 15 ten olsa ne 90 TL yapar yaklaşık e bütün yıl ne yapacak
Tamamen spekülasyona döndü temel falan yok 200 de olur 40 da artık grafik de işlemez temelde güzelim kağıdı .....
Ceza yedi uzadı brüt sanırım flama yaparak çıkıyor şimdi dalma zamanı
Bence kimse bu yükselişi durduramaz.speği kağıdın geleceğini gördü ve asla çözülmesine imkan tanımıyor kanısı uyandı bende.Hatta bugün alım yaptım.Ancak alım satım kararı size ait.Zararda edebilirim.Yatırım Tavsiyesi değildir.sorumluluk kabul etmem .
Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Nisan ayi Denizli kimya ihracat rakamlari olumlu. Muhtemelen onumuzdeki haftalarda yeni dahilde isleme bilgisi dusecektir.
tamami kisisel goruslerim olup hicbir sekilde yatirim tavsiyesi icermez.
Yaşım gereği küfür etmiyorum ama tahtayı berbat ettiler yazık aç gözlülük yapmasalar her gün - 5 aç devre kestir sonra yukarı sur sonuc ellerinde patladı yukarı nasıl sürsün alan satamiyor satan alamıyor kim gelir tahtaya
Grafik olarak ne durumda acaba
Yer İmleri