BBVA gündüz %68.18 idi
Bugün 123,123,810 lot kabaca %2,93 devir daha olmuş, %71.03 etmesi lazım.
Halka açıklık %30 altına geldi.
BBVA gündüz %68.18 idi
Bugün 123,123,810 lot kabaca %2,93 devir daha olmuş, %71.03 etmesi lazım.
Halka açıklık %30 altına geldi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
bu aracı kurum dağılımına, viop dağılımıyla birlikte bakmak gerekir
günlük hacmin ezici kısmını gerçekleştirenler
i. tahta yapanlar- pala ve ahfadı
ii. hacimli her tahtada viop-spot arbitrajına oynayanlar- 1 kuruşçular
neticede, meksa ve gcm evveli gün açtıkları shortları kapatmışlar
bugün pozisyon azalışı olması kuvvetle muhtemel
pazartesi için aşağı yöne işaret eden bi sinyal
calistigim gerzek kurumda yakinvade seklinde kontrat yok..haziran -agust vs vs seklinde..data saglayici uyuz tradingwiev...haliyle bakiyorum matrikste yakinvade ile haziran arasinda grafik acisindan faklar mevcut..bu sinir bozucu..degistiricem bu araciyi da,viop pozlari baska kuruma virman olurmu hisse gibi acaba ?
saatlikler sat verdi zaten dostum.... ben de 2826 dan kısaya geçtim.... bugün kırdıkları desteğe tepki yaptılar sadece... dün gece söylediğimi neredeyse birebir yaptılar.... artık buradan daha aşağıları olmalı..... birde vadelideki fiyat hareketleri ile spottaki hareketi saklıyor gibiler.... spot sabah ki zirvesini geçemedi ve 15 puan aşağıdan kapattı... vadeli her zaman ki gibi kafasına göre takılıyor![]()
100 binde 7 altini hic duymadim. Gunde 100m falan yapiyorsaniz belki daha azini verebilirler
Dün kripto para ile ilgili yorumlar vardı. Bir siteye girdim ne durumdalar diye. Bir yorum okudum 600 bine ev satıp kripto para almış 15 bin vs yada daha az bir para kaldı intihar edeceğini söylemiş. Bugün de haberlerde okuyunca içim cız etti. Adam gerçekten intihar etmiş.
Yer İmleri