Sayfa 90/1000 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 713 - 720 arası.

Konu: Vıop XLI

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Dün kripto para ile ilgili yorumlar vardı. Bir siteye girdim ne durumdalar diye. Bir yorum okudum 600 bine ev satıp kripto para almış 15 bin vs yada daha az bir para kaldı intihar edeceğini söylemiş. Bugün de haberlerde okuyunca içim cız etti. Adam gerçekten intihar etmiş.
    Kayserili bir Öğretmen nasıl dolduruşa geldiyse 5-6 yıl önce evini 300 bin tl ya satıp kiraya çıkmış parasıyla da 7.00-9.30 aralığında 60 bin lot THYAO biriktirmiş, üzerinden salgın geçti, fiyatı 7.40 tl ya kadar düşmüştü, eşiyle de boşanma aşamasına gelmişler, sonunda hepsini atlatmış THYAO şimdi 42.50 tl yani 2.5 trilyon tl yapıyor, sattığı evi ise şimdi 600 bin tl olmuş,

öylesi de var böylesi de var!

2. Kimse kusura bakmasın da ikiside yanlış
    Ev satarak ne borsadan hisse alınır nede kripto para, hatta dünyanın en sağlam yatırımı dolar veya altın bile alınmaz ev satarak
    Hamdım Piştim Yandım

3. Bu işler
    artan paraynan, ihtiyacın olmuyan paraynan olur
    Çok paran vardır alırsın 600binlik kripto para
    Ütülsen de üzülmezsin
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    CEVABINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. FİZİKİ altın işinin ne kadar da incelikleri varmış.Altın işine uzağım o açıdan çok iyi oldu.

Ben bu aps işine kafayı taktım....yine artmış.5 mayıstan beri 110.000 arttı.

ve son 7 iş gününde TEB-HSBC-BOFA nın 7 milyara yakın satışı var.

TAKASLARA-PASTAYA BAKARIM AMA BU KADAR AGRESİF POZİSYONLANMA HATIRLAMIYORUM.

yani bir yere doğru çok sert hareket olacak.aman terste -paçal vs... olunmamalı.

kanımca VOBDA en az 400 puanlık bir harekete hazırlık var.Defalarca git-geller olacak.Bunu kanıksadığımız an trent başlayacak.
    merhaba,ben kuyumcuyum o teneke gibi olan altına çekili derler 995 milyemdir tam has degil yani,neyse onuda gramda 5-10 tl arasında alıp satar toptancılar,ata lira makas 40 tl civarı yani ata almak daha iyi hem heryerde alıp satabilirsin hemde daha ekonomik o çekili altını atolyeci alır işler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Oturduğun evi satmak çok yanlış..ama mesela kirada evin varsa, ev fiyatları kısmen balon olduğundan...

sp500 3.400-3.500 olsun.Bıst30 dan 5-6 tane hisse alan kanımca 2-3 yılda o evden 3 tane alır.

Global ve bıst100 dip yapmalı ( 22 yıllık borsada ögrendiğim bu.. ikisini arkana al)..sonra hisseye bakılmalı..Mesela İŞCTR,YKBNK,THYOL ,SAHOL GİBİ...

ama dolar bazlı tarihi zirvelerde olan demirlere bulaşmam...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    SP500 eğer 4000 üzerinde kalırsa güzel bir tepki başlar..mum formasyonlarında görünen bu..
    4.160 a kadar tepki yakışır.. yani %3-4...Ama ana trent noktasında aynı kanaatteyim.

TEPKİ,KIŞ GÜNEŞİ GİBİ..

çok yazdım..iyi tatiller.

7. coin grafigine bakarken kapanisi unuttum..palatonerleri yine bozmus pala 5 dk liklarda yine dunku dipten gelen ilk kanalin altina sokmus manyah..ütekisine sonra bakariz demiş heyvan...p.tesi acilista oraya salabülee 279 sarkabüleee ordan asagisi firtina cikarabulee..yukarida 284 yapabulee 286 bilem yapabulee heyvan herif..gorucuzzz...

8.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    kamil79 sana inat yapiyo bu delurmuş bak gunluk stoch bile al verecek..saatlikte seyinin keyfisi geldimi sat iken al yapar deyuzz gece manyası bu palatöner de bozuluy hacimsizlikten
    gece yapılan işlemlere pek kanmamak lazım.... ama bazen de satış için imkan veriyor.... o da iyi oluyor....
    günlük stokastik al versede yatay hareket edebilir dostum.... ayrıca saatlikler gün içinde sattan tekrar ala dönebilir....
    herkesin kendi taktiği var.... isteyen istediğin tekniği kullansın.... ama benim saatlikler kolay kolay şaşmıyor.... dün al verdi ve yukarı teptik.... akşam kapanışı ile sat verdi.... kahramanlığa gerek yok... gösterge ne derse o

Sayfa 90/1000 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •