Sayfa 28/993 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. İsveç ve Finlandiya'nın nato üyeliği bizim kararımıza bağlı.
    Finlandiya şimdiden İsveç'i öne sürer duruma geldi.Olar yaptı biz değil diyorlar
    Kaderleri bizim elimizde
    Onaylamak karşılığı şöyle güzel bir dolar getirisi sunarlarsa, ortalığı toparlarız biraz.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    İsveç ve Finlandiya'nın nato üyeliği bizim kararımıza bağlı.
    Finlandiya şimdiden İsveç'i öne sürer duruma geldi.Olar yaptı biz değil diyorlar
    Kaderleri bizim elimizde
    Onaylamak karşılığı şöyle güzel bir dolar getirisi sunarlarsa, ortalığı toparlarız biraz.
    Diğer yandan Rusya bu iki ülkenin NATO üyeliğine karşı çıkıyor haklı olarak.
    Üyelikleri kabul edersek bu kez Rusya’yı karşımıza alırız ki bunun ekonomik sonuçları ağır olabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,091
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ya 2-3 ev sahibi olursunuz yada evi de gömersiniz.
    Terra Lunadan 10 dolarlık almıştım,zaten en az limiti bu fiattan veriyorsun,yukarısı için sınır yok tercihe bağlı,4 sıfırlıyken almıştım bir arkadaşın hesabından bugün bir ara 10 dolarım 180 dolar olduydu satmadım beklesin,yüksek girmeye gerek yok...2010 yıllarındada 0.68 cıvarında 9 adet bitcoin almıştım,peşi 1.25 dolara satmıştım,yani kriptolarlan işim olmaz,bunda sadece bitcoinki gibi aldım sadece,öyle 100 dolar falan beklemiyorum fiatını,1 dolar olsun yeter,zaten %99-98 düşmüş...ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Diğer yandan Rusya bu iki ülkenin NATO üyeliğine karşı çıkıyor haklı olarak.
    Üyelikleri kabul edersek bu kez Rusya’yı karşımıza alırız ki bunun ekonomik sonuçları ağır olabilir.
    Aynen öyle.
    Şimdi Rusya Finlandiya'ya girse, biz durup duruken Rusya'yla karşı karşıya gelmiş olacağız.
    Nato'ya 5 kuruşluk faydası olmayacak iki minik ülke, katkıyı bırakın riski arttırıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Terra Lunadan 10 dolarlık almıştım,zaten en az limiti bu fiattan veriyorsun,yukarısı için sınır yok tercihe bağlı,4 sıfırlıyken almıştım bir arkadaşın hesabından bugün bir ara 10 dolarım 180 dolar olduydu satmadım beklesin,yüksek girmeye gerek yok...2010 yıllarındada 0.68 cıvarında 9 adet bitcoin almıştım,peşi 1.25 dolara satmıştım,yani kriptolarlan işim olmaz,bunda sadece bitcoinki gibi aldım sadece,öyle 100 dolar falan beklemiyorum fiatını,1 dolar olsun yeter,zaten %99-98 düşmüş...ytd.
    9 bitcon mi.
    Siz aslında bir ara 540 bin dolarlık servet sahibi olacakmışsınız neredeyse.
    Şimdi bile 250 bin dolar ediyor.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    dakika 04:58 ....
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

8.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    BU GECE YARISINDAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK FİYATLAR

Benzinin litresi İstanbul'da (Anadolu) 22.83 TL.

Benzinin litresi İstanbul'da (Avrupa) 22.82 TL.

Benzinin litresi İzmir'de 22.94 TL.

Benzinin litresi Ankara'da 22.93 TL.

LPG'nin litresi İstanbul'da (Anadolu) 11.25 TL.

LPG'nin litresi İstanbul'da (Avrupa) 11.43 TL.

LPG'nin litresi İzmir'de 11.19 TL.

LPG'nin litresi İstanbul'da (Anadolu) 11.47 TL.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Dolar/tl'nin gerçek değerine güncelleme mi gelmiş başlangıç için makul

Sayfa 28/993 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •