Sayfa 912/1000 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Vergisi olmayan bir harcamayi siz nasil kendi gideriniz den duseceksiniz ama egitim gideri olarak deneyin isterseniz beyan doneminde, evraklar yaninizda olsun bes sene sonra sorabilirler..
    Her turlu belge en az 5 sene saklanmali...

1 yil sonra verildigi icin beyanname bu senenin faturalari 2028 sonuna kadar yani...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Siz eurobondculara gipta ile bakiyorum...

Ben bir temettucuyum...

Eurobondcu, kuponcu olamadim..

Bu saatten sonra da olamam herhalde.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    ben vakıfbankın https://www.vakifbank.com.tr/Default.aspx?pageID=2378 bu linkteki ekranından eurobond hesaplaması yapabiliyorum karşıma uzun bir liste çıkıyor. almak istediğimde vakıfbank karşıma bir kaç tane eurobond çıkarıyor. dün bununla ilgili bir soru sormuştum zaten burdan bir arkadaş yardımcı oldu konuyu anladım.
    bugün merak ettiğim şey şu hesaplama sayfasında karşıma çıkan listedeki eurobondların an itibariyle nerde stoğu olduğunu nasıl görebilirim? yani diyelim ki US900123CA66 no lu eurobondu almak istedim o an hangi bankada stoğu var ya da satışı var nasıl görebilirim?
    tek tek girip (kurum internet şube ya da şube) bakmanız ya da sormanız gerekiyor. istisnası varsa ben bilmiyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    tek tek girip (kurum internet şube ya da şube) bakmanız ya da sormanız gerekiyor. istisnası varsa ben bilmiyorum.
    telefon edip sordum hatta şubeye gitsem daha iyi bilgi alabilir miyim diye şubeye de gittim yok arkadaş vakıfbankta adam akıllı eurobond bilen yok. iş bankasında hesabım yok bu gidişle orda hesap açtırıcam artık

5. Kurun artışı ile gün içi %0,1 lik bir geri çekilme oldu tebde. Bu tarz bir dönüşü para girişi olarak değerlendiriyorum bakalım

6.  Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    telefon edip sordum hatta şubeye gitsem daha iyi bilgi alabilir miyim diye şubeye de gittim yok arkadaş vakıfbankta adam akıllı eurobond bilen yok. iş bankasında hesabım yok bu gidişle orda hesap açtırıcam artık
    şubeden şubeye değişir muhakkak ama iş bankasının daha iyi olacağının garantisi yok. banka mt leri arasında eb konusuna tam anlamıyla hakim olanına pek rastlamadım açıkçası. hsbc deki mt iyi ama o da binde bir denk gelir. banka 'yatırım' bölümlerindekiler bir nebze daha iyi olabiliyorlar. ama moloz da çok anladığım.

tabi bunları nadir işlem yapan bir müşteri olarak söylüyorum. sık ve büyük montanlı işlem yapanlara özel muamele vardır kesin çoğu yatırım şirketi/bölümünde.
    Son düzenleme : shorts; 17-05-2022 saat: 19:58.

7.  Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    Eğer ufak bir fiyat farkına razı iseniz burgan bankı da deneyebilirsiniz. Müşteri temsilcileri bir tık daha bilgili olabiliyor.

Aw05 , BB58 AL40 ve AT75 sanırım Burgan'ın stoğunda olması lazım. Direk alım yapabilirsiniz 1000$'ın katları ile.Ancak 10.000 nominal altı işlem yapmak istemeyebilirler. Ayrıca küçük bir banka olduğu için ileride satmak isterseniz daha dar bir müşteri havuzuna sahip bir banka olduğu için satş fiyatı dalgalanabilir. Direk müşteri temsilcisi üzerinden alınabiliyor sadece burganda internet şubesinde yok.

Ayrıca Garanti ve TEB de de internet şubede bol stok bulunuyor. İş bankasının da internetine bakmıştım ama o bankayla çalışmıyorum.

Son kertede banka dışı iş yatırım var ama prosedürleri biraz farklı bankalara göre.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. sn rxpu'ya ek son dönem gözlemlerim..

denizbank (int şube) bir çok alternatifine göre çok daha çeşitli stok ve fiyatlama gösteriyor. ama henüz işlem yapmadım.

hsbc'de piyasada bulunamayan kağıtları bulabiliyorsunuz. mesela uzun süredir ve hala hiçbir yerde (işyatırım da bile) satışta bulamadığım 2034-2038 almak mümkündü son bir haftada.

ziraat işbank stok ve fiyatlama konusunda uzun süredir oldukça kötü.

garanti'nin genelde piyasaya göre fiyatları yüksekken bugün (internet şube) şaşırttı. gayet makul/ucuz fiyatlamalar ve çeşit vardı.

işyatırım'dan biraz sıtkım sıyrılmaya başladı. telefon açarsın ulaşamazsın. ulaşırsan bekle geri dönsünler vs..

Sayfa 912/1000 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •