Sayfa 136/1000 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu fışkırtma yeterli değil bence biraz daha fışkkırttırmamız lazım
    ilanoluna göre ucuz bırakacak bizi.
    aklı ermeyen palaya denk geldik.

2. Nebati: Ekonomimizin son 2 yılda gösterdiği büyük başarı, tüm dünya tarafından takdir ediliyor.

dünya bizi kıskani....

bunların kafaya ulaşmak için ne içmek lazım acaba...

3.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    ilanoluna göre ucuz bırakacak bizi.
    aklı ermeyen palaya denk geldik.
    Sorma abi, yılanoğluya ezdirdi bizi, en iyisi toplanıp palaya süüleyelim bistti de yılanoğluna endekslesin
    Hamdım Piştim Yandım

4. 140-150 puan farki kime nasil isterse doseyecek..al vermis sat vermis..ne degistirecek bir sabah o fark giriverdikten sonra corttt diye..boşuna traş..

5. ya şu bono mudur tahvil midir nedir çıksın da yolumuza bakalım. böyle elimiz kolumuz bağlı bakıyoruz mal gibi. nasdaq bu kadar sağlam düzeltme yaptı doları çakacaklar diye korkudan alamıyoruz. kkm gibi bir gecede doları %30 çakarlarsa al başına belayı. şu anki dolar hareketleri kkm öncesinin kopyası. büyük s**iş dönecek yine. adamlar ülkeyi trade ediyorlar resmen.

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Nebati: Ekonomimizin son 2 yılda gösterdiği büyük başarı, tüm dünya tarafından takdir ediliyor.

dünya bizi kıskani....

bunların kafaya ulaşmak için ne içmek lazım acaba...
    deve sidiği
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

7.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    140-150 puan farki kime nasil isterse doseyecek..al vermis sat vermis..ne degistirecek bir sabah o fark giriverdikten sonra corttt diye..boşuna traş..
    en uzak vadede indikatör işlemez be dostum.... güncel vadede takır takır işliyor mesela..... saat 11 gibi saatlikler al verdi ve ardından fırladı yukarı.... dolar çıktığı sürece de düşmez bu borsa zaten.... kısa da kalmak en riskli iş şuan

8.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    deve sidiği
    Eşşek sidiği ile öküz sidiği karışımı ile olur deve sidiği inat yapar

Sayfa 136/1000 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •