kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Hamza Böyle olaylar oluyor tabi ki
2014 dedi yada 2016 tam hatırlamıyorum o detayı 6 ila 8 senedir birşey olmamış halinden çok memnundu bugün dinledim enteresan geldi paylaşayım dedim
Fiziksel tutan birisi için dolandırılmaya zemin hazırlar bu tarz aksiyonlara girişmek. Banka kasası bile 100% güvenli değil. Malının güvenliğini sağlamakta zorlanacağını düşünen birisi kesinlikle fiziksel altın gümüş işine bulaşmamalı. Bulaştıysa ve başkası benim malımı korusun hem de üstüne bana para versin diye düşünmeye başladıysa o zaman tehlike çanları çalıyor demektir.
ytd
Geçen sene Sedat P'nin videoları ortaya çıktığında Kayseri'de mi Malatya'da mı oralarda bir yerde üst düzey, alt düzey her türlü bürokratın/memurun ve esnafın parasını/altınını tutup bunlara faiz veren bir kuyumcunun hikayesi ortaya çıkmıştı. Sonu tahmin ettiğiniz gibi.
Arayın bulun şimdi uğraşamam.![]()
gene kontrolü kaybediyorlar...
patates koysan itbarı iadeden, kur düşer...![]()
Memento mori
Turkey's trade deficit fell a bit in April but remains huge by the standards of big depreciations like the one we saw in November. Looks unsustainable given low reserves. More lira depreciation is coming.
Tsunami tüm hızıyla otobanda.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Atilla Yesilada
@AtillaYesilada1
·
2 Std.
FÖŞ uyardı: Davul – Zurnayla Döviz Depremine Gidiyoruz
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri