Coniler bugün de fýþkýrtmýþ anlaþýlan 30bin altýna düþmek istemiyorlar. Pekii üüüle olsun
Geçen gün grafikisinde cýmbýzla keþfettiðimiz 31500 desteði tuttu þimdilik. Wayy bea bizde teknikci olduk.muahhaaa
Ha bu arada ben tekniðe inanmam.
Coniler bugün de fýþkýrtmýþ anlaþýlan 30bin altýna düþmek istemiyorlar. Pekii üüüle olsun
Geçen gün grafikisinde cýmbýzla keþfettiðimiz 31500 desteði tuttu þimdilik. Wayy bea bizde teknikci olduk.muahhaaa
Ha bu arada ben tekniðe inanmam.
Hamdým Piþtim Yandým
Conileri fena zopaladý conciþ palasý þuan 31800 lerde, muhtemelen 31500 desteðinde tutunmaya çalýþacak, eee cýmbýzla bi destek bulduk ya onu kullanacak heralde![]()
Hamdým Piþtim Yandým
Bizim destek tutmuþ, coniler þuan 32bin üstünde
Hamdým Piþtim Yandým
Dün akþam fed 75 puan faiz kararýndan sonra conciþ borsasý afalladý ve hissesini satan faize geçiyor olmalý
Bugün conciþ borsasý son günlerin en kýrmýzýsýný görerek yüzde eksi 3 lere yaklaþtý, bu vesileyle 30bin altýna indi.
Þimdi tekrar yeni bir destek hesaplayacaðýz, bizim cimbýzla bulduðumuz 31bin desteði üç hafta dayanabildi ve kýrýldý.
Hamdým Piþtim Yandým
Destek hesaplamaya gerek kalmadý, conciþler tekrar 31bin üstüne fýþkýrttý, herifler ayrýlamýyor bu 31de ne varsa artýk bumerang gibi dönüp dolaþýp ayný yere geliyor
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri