Sayfa 20/178 ÝlkÝlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 153 - 160 arasý.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

1. Coniler bugün de fýþkýrtmýþ anlaþýlan 30bin altýna düþmek istemiyorlar. Pekii üüüle olsun
    Geçen gün grafikisinde cýmbýzla keþfettiðimiz 31500 desteði tuttu þimdilik. Wayy bea bizde teknikci olduk. muahhaaa
    Ha bu arada ben tekniðe inanmam.
    Hamdým Piþtim Yandým

2. Conileri fena zopaladý conciþ palasý þuan 31800 lerde, muhtemelen 31500 desteðinde tutunmaya çalýþacak, eee cýmbýzla bi destek bulduk ya onu kullanacak heralde
    Hamdým Piþtim Yandým

3.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Conileri fena zopaladý conciþ palasý þuan 31800 lerde, muhtemelen 31500 desteðinde tutunmaya çalýþacak, eee cýmbýzla bi destek bulduk ya onu kullanacak heralde
    uhaaa,sen burda teknik ananiz mi yaposun yaw..hiç habarým yok..coni duþakabin ananizleri hemide

4.  Alýntý Originally Posted by gmt® Yazýyý Oku
    uhaaa,sen burda teknik ananiz mi yaposun yaw..hiç habarým yok..coni duþakabin ananizleri hemide
    Conciþlere veriyorlar zopayý hemide Kýzýlcýk odunuylan bizim destek yalan oldu, þaldýr þuldur iniyor þuan 31bin de
    Hamdým Piþtim Yandým

5.  Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Conciþlere veriyorlar zopayý hemide Kýzýlcýk odunuylan bizim destek yalan oldu, þaldýr þuldur iniyor þuan 31bin de
    p.tesi eksi acar hafif,bizde herkesi þortçu yapar sonra vurdurur yukari

6. Bizim destek tutmuþ, coniler þuan 32bin üstünde
    Hamdým Piþtim Yandým

7. Dün akþam fed 75 puan faiz kararýndan sonra conciþ borsasý afalladý ve hissesini satan faize geçiyor olmalý
    Bugün conciþ borsasý son günlerin en kýrmýzýsýný görerek yüzde eksi 3 lere yaklaþtý, bu vesileyle 30bin altýna indi.
    Þimdi tekrar yeni bir destek hesaplayacaðýz, bizim cimbýzla bulduðumuz 31bin desteði üç hafta dayanabildi ve kýrýldý.
    Hamdým Piþtim Yandým

8. Destek hesaplamaya gerek kalmadý, conciþler tekrar 31bin üstüne fýþkýrttý, herifler ayrýlamýyor bu 31de ne varsa artýk bumerang gibi dönüp dolaþýp ayný yere geliyor
    Hamdým Piþtim Yandým

Sayfa 20/178 ÝlkÝlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •