Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Buna benzeri durumlar işyerlerinde çok yaşanıyor. Kapıcılara özel değil. Yukarıda Sn. Dudu da demiş aynısını katılıyorum. İnsanlara iş yaptırabilmek, yönetebilmek ölüm.
İş kurdum patron oldum artık ben otururum elemanlarım çalışır diye hayal kurmayın yok öyle bir şey.
İşe eleman almak dert, aldıktan sonra çalıştırabilmek dert, anlaşamayınca çıkartabilmek dert. Adam kendisi çıkar defolur gider beni kovdun tazminatımı ver der. Ters de çıkamazsın çünkü illa atılmayan bir imza ödenmeyen bir fazla mesai bulur buluşturur ağzına eder. Ne isterse verirsin ki defolsun gitsin diye sırf.
Apartmanlarda kimse yönetici olmak istemez genelde...
Çok paydaşlı işyerlerinde ve Kerhen yapılan yöneticilikte işçi-kapıcı patron baskısını hissetmez, takmaz.
Apartmanlarda dominant bir kişi yönetici olur, genelde kendi kafasına göre yönetir.
Diğerleri de bu bizim işimize koşturuyor diye ses çıkarmazlar, hatta desteklerler.
Bunları görüp ya sineye çekersin ya da lanet olsun deyip olanağın varsa müstakil eve geçersin.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Bizdeki is ahlakini dusundukce cektiklerimi hatirliyor ve urperiyorum.
Konuyu degistirin.
Faiz olur, FED olur, resesyon olur hatta crash'e bile raziyim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bir aile düşünün.
Evin reisi erkeğin geliri sınırlı.
Ancak çevresine hava atmayı seviyor. Evin rıskı ile başkalarına yemek ısmarlıyor, kafa çekiyorlar.
Ancak bunu borçla yapar hale geliyor.
Bir gün artık borç verecek kimse kalmadığında önce eşinin düğün takılarını sonra da evdeki eşyaları satmaya başlıyor.
Bunlar da suyunu çekince evin bahçesini komşuya satıyor.
Buradan gelen para da bitince evin odalarını devre mülk gibi satıyor.
Ancak yine de huyundan vazgeçmiyor. Ev halkı için kriz dayanılmaz olduğu halde ne harcamaktan vazgeçiyor ne de çözüm üretiyor.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yer İmleri