Kapıcılardan ben de zerre haz etmem. Bizim apartmanda de var maalesef. Kira ödemiyor, elektrik su faturası ödemiyor. Krallar gibi yaşıyor. Diğer kat mallikleri öyle bir şımartmışlar ki tepeden bakıyor. İş desen o da yok. Bir işin düşse ara ki bulasın.
İşten çıkaralım desen apartmanda çoğunluğu sağlayamıyorsun. Kapıcıya yalakalık yapan kat maliki gördü bu gözler.
Kahrolsun kapicilar diyorum ben de.
Is as veriyorsun.
Kiymetini bilmiyorlar.
Bir gun hayinlik yapiyorlar mutlaka..
Kapicilara sirtinizi donmeyeceksiniz.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
En güzeli kapıcı olmayacak. Herkes kendi çöpünü kendi atacak. Herkes kendi alış verişini yapsın bir zahmet. Merkezi ısınma bizim doğalgazlı. Kışın sadece makinayı devreye sokmak için düğmeye basılıyor, derece ayarı yapılıyor. Onun için kapıcı lazım değil. Ortak alanların temizliği için de bir temizlik firması ile anlaşılır.
Hain doğru kelime.
Fayiz topiginde konusulanlara bakin
Bi ara kombi tavsiyesi sormustu birisi..
Simdi de kapicilardan magduriyet..
Daha enteresan bir sey yok mu?
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bizim kapıcının avukatı kapıcının oturduğu ve kira alınmayan dairenin kira bedelinin aslında kapıcının brüt maaşına eklenmesi gerektiğini daha sonra da kapıcının net maaşından kira bedelinin ödenmesi gerektiğini iddia edip geçmiş 20 yılın aylık kira bedeli kadar brüt maaşı artışını ve net maaş farkını istemiş.
Ayrıca kapıcıya bedelsiz kiralanan dairenin gelir vergisinin ödenmediği için maliye bakanlığına,
Brüt maaşının eksik yatırılması ile oluşan gelir vergisi kaybı için de vergi dairesine
Eksik gösterilen brüt maaştan dolayı emekli olduğunda alacağı emekli maaşının düzeltilmesi için SGK'ya
ihbarda bulunmuştu.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bazı avukatlar bu kapıcıları özel takip ediyor. Vekalet ver donlarına kadar alalım diyorlarmış. Farklı konularda açıkları yakalama peşindeler.
Herkes en sonunda kapıcı ile bir şekilde davalık oluyor.
Yer İmleri