Hocam nasıl normal.
Usd o gün hangi rakama kadar düştü ise ister günlük ister aylık.
O barda o cizgi olmalı.
Yanı iğne bar dediğimiz şey SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“Ey Türk istikbalinin evladı!
İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklal ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!†Gazi Mustafa Kemal Atatürk.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Pusholder
@pusholder
·
14s
Melih Gökçek: "Ben haram yemem."
İnanalım mı![]()
FORMASYON AVCISI 53
Bundan 10-15 sene önce kamuda zaman gazetesi masalarda gezerdi.
Bir gün işlerim dolayısı ile gittiğim yerde tartışma yaşadım .Fetönün proje olduğunu söyledim , imam olan biri bir anda 150 ülkede okul açacak , islamiyetle ilgili yorumlamalarda bulunacak , ABD parlemetosunda 120 kişi desteğini gösterecek ve ben buna dini bütün insan mı diyecem dedim bu konuşmalarım yüzünden ifade vermiş biriyim.Sığınmacılarda 2. proje harekatıdır amaç yeni ırk yaratmak üzerine , uzun vade hamlelerdir .Kontrol ellerine geçtiğinde bu projeyi harekete geçirenler hak istemeye başlayacak .Belki ilerki dönemlerde partilerde 3-4 tane arap millet vekilleri görülecek .
FORMASYON AVCISI 53
Dikkat: Özellikle USD bazında veri izleyen kullanıcılarımız şu detayı aklınızda bulundurunuz: Sistem seçtiğiniz periyod için hesaplama yaparken düşük / yüksek / kapanış verilerini kullanır. Sembolün verisi başka bir sembol bazında hesaplanırken
periyod değiştikçe elde edilecek sonuçlar değişecektir.
Bir başka ifade ile 5 dk.lık bir grafiği USD (Başka bir sembol) bazında izlerken elde edeceğiniz düşük – yüksek verisi saatlik grafik ile örtüşmeyen değerler getirebilir. Lütfen bunu göz ardı etmeyeniz.
Yer İmleri