Sayfa 213/1000 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Eregli çok specific bir sektör şirketi, yabancılar holding sevmiyor. THYAO, AKBNK ve arzı artar ise YKBNK lokomotif olabilir. Belki Koç Unicredit'den aldıklarının bir kısmını tahsisli satar halka açıklığı artırır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    BBHT'deki yorumcuya göre enflasyona dayalı ürün Eylül gibi düşünülüyormuş, çok geç olur dedi.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dolareste teknik olarak 15.89 altı saatlik barlarda 15.60-65 bandı aşağıda.
    böyle olursa zor o rakamlar bişey yapmalılar
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    BBHT'deki yorumcuya göre enflasyona dayalı ürün Eylül gibi düşünülüyormuş, çok geç olur dedi.
    Demekki enflasyonda zirve eylulde olacak

4. Benim renko barlara göre duvarda çentik 2572 de var
    oraya kadar inmesi anormal sayılmaz

5.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Demekki enflasyonda zirve eylulde olacak
    Temmuz'da memur ve emekli zammı var, kiralar da eylülde tepe oluyor. Bundan sonra enflasyon olmayacak, isteyen gelsin enflasyon *1,02 + %5 gibi bir şey yapmalarını beklerim.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. kırk yıllık şortçuyu da longçu yaptı ya daha ne diyim..okka makası kime sokacak dyoduk kime sokacak ki

7.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    kırk yıllık şortçuyu da longçu yaptı ya daha ne diyim..okka makası kime sokacak dyoduk kime sokacak ki
    Adamlar sonunda senin kısaları kapattırdı ve uzun yaptırdı.... helal olsun bu bademgillere.... şimdi sen aldın diye basmasınlar

8. abka aga yaktın bizi..120 şort kapadın long açtın zannettiler heralde vurdular kafaya..

Sayfa 213/1000 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •