Bu kagitta PATRON NE DERSE O....Sandık gelincede halk söyleyecek.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kagitta PATRON NE DERSE O....Sandık gelincede halk söyleyecek.
Kötü senaryoda bile 1,10 alıcıyım,bilanço gelende hedefim 1,50-1,70..
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
sn Tahminci, Hafta sonu bir muhasebe yaptım kendimce yaklaşık 300-350 param var borsaya ayırdığım, portföyüm 250-280 arası değişiyor stabil. 8-10 aydır kazancım 35-40.000 tl. Dolarda olsam katlardım ana parayı, kkm de olsa yine yarıya yakın, faizde bile olsa risksiz yaklaşık aynı para..Sizin gibi yapmadıkça borsadan para kazanmak mümkün değil galiba, yapmakta çok bilgi işi.. Ben bundan sonra 1.20 üstü buradaki hissemin %80-90 ını boşaltıp kkm ye geçmeyi uygun gördüm. Kalan bakiye 100.000 i geçmeyecek borsada, ona da dokunmayacağım uzun bir süre sn hkm nin yaptığı gibi..Stres olmayacak en azından. Nedir bu Şereflilerden çektiğimizYTD
Bu hisseyi beklersen belki olacak biseyler.zaten bu parayla simit bile alamıyorsun Ancak bu kadar beklerken baska kagitlar gidiyor..Yani renksiz bir tahta...
Sn. ŞEKERLİ, stres oluyorsa uzaklaşmak lazım kazancı ne olursa olsun. Hayatınızda hiç denediniz mi ben denedim; korku ve stres çekerek kazanılan para bereketsiz oluyor.. çar çur olup gidiyor.. damarlara verdiği zarar ise korkunç.. bence sihirli formül ihtiyacınız olmayan para ile oynamak olmalı.. inanın herhangi bir hisseyi 14 günlük ortalamayı yukarı kesince alıp 7 günlük ortalamayı aşağı kesince satsanız hemen hemen hiç zarar etmezsiniz.. ben trade yaptığım için alırken muhafazakar davranıyorum satarken biraz daha aceleci.. ancak ani piyasa hareketlerine karşı STOP şart.. KKM de biraz geç kalınmış olabilir.. seçim kararı ile dolar baş aşağı çakılır.. emlak fiyatları da.. KLGYO kesin olumsuz etkilenir.. zor işler.. paranın değerini korumanın imkansız olduğu bir ülkede yaşıyoruz.. seçenekler gayrimenkul satın almak, döviz, KKM, borsa, kripto para vs vs.. yani ümitsiz vaka hepsi ya çok değerli ya da enkaz halinde normal durumda enstrüman nerede ise yok.. trenler ya kalkmış ya kaza yapmış.. yatırım kararı almak hiç bu kadar zor olmamıştı.. YTD
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
https://twitter.com/kilicdarogluk/st...92856106950660
Siyasetten ari...Holdingin halka arzını bu mahiyette görüyorum.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri