Sayfa 393/617 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon
Arama sonucu : 4930 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Hangi kağıtta kalıp hangisinden çıkacağım benim bileceğim iş seni alakadar etmez
    Bu işler tam olarakta böyle neyi ne kadar araştırırsan araştır piyasanın işleyişi bu

2.  Alıntı Originally Posted by burakdemır Yazıyı Oku
    Hangi kağıtta kalıp hangisinden çıkacağım benim bileceğim iş seni alakadar etmez
    Bu işler tam olarakta böyle neyi ne kadar araştırırsan araştır piyasanın işleyişi bu
    Ben senin için dedim kızma ya yoksa hem öyle hem böyle olma diye dedim. Kağıttan çık deseydim kendim için demiş olurdum ama ben senin bilecegin iş olduğu için "eğer 11 milyon sana çok geldiyse çıkabilirsin" diyorum. Oysa bu sana da mantıklı gelmeliydi

*** Aklım aldıklarımda değil aklım hala alamadıklarımda ***

Alıntı Originally Posted by burakdemır Yazıyı Oku
    11 milyon lot sadece ufak bir ky topluluğundaysa bu hisse gider mi yahu.

Yatırım tavsiyesi değildir
    Bu cümlede Türkçe veya mantık yanlışı var.Keza halkaaçık lot sayısı 160-170 küsürsa 11 milyon lot sahibi gruba küçük yatırımcı ky filan diyemeyiz ,büyüklük kavramı gerçekliğini yitirmediğimiz sürece tabi.kaldıki 164 milyonun içinden kaç tane 11 milyon lot çıkar.14-15 küçük yatırımcı bir araya gelse hepsini alsa biz onlara hala küçük yatırımcı mı diyeceğiz.

özetle yanlış anlamayınız.164 de 11 i bulunduran küçük yatırımcı denemez mealinde yazdım.hayırlı kazançlar tüm arkadaşlara saygılar.

y.t.d

4.  Alıntı Originally Posted by burakdemır Yazıyı Oku
    11 milyon lot sadece ufak bir ky topluluğundaysa bu hisse gider mi yahu.

Yatırım tavsiyesi değildir
    Ky de olsa büyükte girse elbet birgün gidecek biz burada iddia vs şeyler oynamıyoruz ki hemen gelmesini bekleyelim yatırım yapıyoruz değerlendiğinde isteyen gider isteyen kalır.Olumsuz algı gibi geldi senin söylediğin eğer soru sordum diyorsan bu hisse 5.* 6.* Yada 15 16 x lere gelir mi diye teknikci arkadaşlar varsa yardımcı olurlar heralde

5. Bu tahta oyuncuları böyle giderse hisseyi ya burute sokacak yada ceza yiyecekler özellikle isbankasinda bariz hareketler yapıyorlar. Sonra görürüm tahta ile oynamalarını çok ah vah ederler.

*** Aklım aldıklarımda değil aklım hala alamadıklarımda ***

6. Almayan kalmadı policanı hayırlı uğurlu olsun

7. Investing satan satana cevremde cok kisi tl maliyetime geldi diyerek verdi spek ne yapacak bunca malı?

8. Bariz düzeltme bu. Yola devam edecektir. Hissiyatımdır.

Sayfa 393/617 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •