SPOT kapanış,
abi teknik analiz diye birşey yok herşey olabilir aman diyip kalkacaksın dayi. burada ralli olur gelir burada taban olur dayi.. teknik analiz diye birşey yoktur.
Originally Posted by Kuyum valla ben piyasayı bile takip etmiyorum az önce açtım laptopu bir bakim dedim. kendi düşen ağlamaz abi Ben de çok sıkı takip etmiyorum artık https://www.hisse.net/topluluk/showt...64#post5936964
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by ayhan53 ayın 20 sinde 17 nin üstünde idi bugün ki kapanışa yakın fiyata baktıkmı yaklaşık 1,5 taban olmuş 3 senasta Odaya 15,04 girdi 15,12 çıktı
Originally Posted by Kuyum abi teknik analiz diye birşey yok herşey olabilir aman diyip kalkacaksın dayi. burada ralli olur gelir burada taban olur dayi.. teknik analiz diye birşey yoktur. Price O ..3 marttan beri ilk defa negatif bölgeye geçti ..xu030yvade .. Belki dediğin doğrudur .. Fspx -%2.21 oldu
Originally Posted by berkimcans SPOT kapanış, Bu akyatırım'da ki boş beleş artis ile bi tanışsak var ya
Originally Posted by Kuyum abi teknik analiz diye birşey yok herşey olabilir aman diyip kalkacaksın dayi. burada ralli olur gelir burada taban olur dayi.. teknik analiz diye birşey yoktur. Memedabi giderken herkese haber vermiyorsun, tamam yine herkese haber verme ama Bana özelden bi haber versen minnettar kalırım. saygılar.
herkes shorttan güzel kazanıyor bu ara...
Forum Rules
Yer İmleri