Sayfa 322/1000 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    geçen sene 1 bidon benzin alıp kenara koysaydık, daha karlıydık.. komsiyn, yok,no stress
    bende bunu anlatmaya çalışıyorum çevreme anlamıyorlar vallahi şunu unutuyorlar asla parayla alınamayacak olan şeyler zaman,sağlık bunu es geçiyorlar kafa rahatlığını es geçiyorlar..

2.  Alıntı Originally Posted by clark Yazıyı Oku
    Zigzag gelebilir .Hızlı bir 2793 daha da altında bir dip ardından tekrar Hızlı bir yükseliş. Düşüşler alım fırsatı
    2793 altı 2783 e kadar alım fırsatı verdi sonrasında hızlı bir yükseliş bende 2788 ortalama uzun yapabildim

umarım faydalı olmustur

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    geçen sene 1 bidon benzin alıp kenara koysaydık, daha karlıydık.. komsiyn, yok,no stress
    Benzinin de uçuculuğu var, ama yine de deli kâr

4. TCMB, fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda enflasyonda kalıcı düşüşe işaret eden güçlü göstergeler oluşana ve orta vadeli yüzde 5 hedefine ulaşıncaya kadar elindeki tüm araçları liralaşma stratejisi çerçevesinde kararlılıkla kullanmaya devam edecektir.

Ya kardeşim TCMB'den biri çıkıp demiyor mu ..... mı geçiyoruz halkla bari şunu 10-15 falan yazalım.

5.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    TCMB, fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda enflasyonda kalıcı düşüşe işaret eden güçlü göstergeler oluşana ve orta vadeli yüzde 5 hedefine ulaşıncaya kadar elindeki tüm araçları liralaşma stratejisi çerçevesinde kararlılıkla kullanmaya devam edecektir.

Ya kardeşim TCMB'den biri çıkıp demiyor mu ..... mı geçiyoruz halkla bari şunu 10-15 falan yazalım.
    Bürokrasiyi tanıdığım kadarıyla, bunun makarasını kendi aralarında kesinlikle yaparlar.

Alıntı Originally Posted by clark Yazıyı Oku
    2793 altı 2783 e kadar alım fırsatı verdi sonrasında hızlı bir yükseliş bende 2788 ortalama uzun yapabildim

umarım faydalı olmustur
    clark hocam bende aynı hareketten faydalandım vesabahki şortları reverse long oldum 2805-2815 arasıda reverse short oldum...ne dersin alıp başını gider mi??

7. bu thy olmasa ne yapacaklarmış bilmiyorum .
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by clark Yazıyı Oku

umarım faydalı olmustur
    Kendim long olsamda yazdıklarınızla pekiştirip güç aldığımı söyleyebilirim. paylaşımların devamı dileğiyle tşkler..
    sn sindomanın da dünkü grafik katkısını unutmamak lazım..

Sayfa 322/1000 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •