Sayfa 236/948 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. artık bu işin sonuna geldiğimizi düşünüyorum bende. kagıt hep bir baskı altında insallah sabrımızın meyvesini alacağız. Bir kaç yerde yorumlarda spk onay vermeyecek gibi yazılar okudum. bu işin böyle sonuçlanma ihtimali var mıdır acaba. hisseyi ve borsayı iyi bilen arkadaşlar içimize su serpse bekleme gücümde artacak.

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetts Yazıyı Oku
    artık bu işin sonuna geldiğimizi düşünüyorum bende. kagıt hep bir baskı altında insallah sabrımızın meyvesini alacağız. Bir kaç yerde yorumlarda spk onay vermeyecek gibi yazılar okudum. bu işin böyle sonuçlanma ihtimali var mıdır acaba. hisseyi ve borsayı iyi bilen arkadaşlar içimize su serpse bekleme gücümde artacak.
    mynet de yazmışlar saçma sapan bişiyler.

o yazıları okudugunuz kişiler neden onaylanmayacağı konusunda delil yada belgeleri mevcutmu ?

spk onaylamayacaksa geçenlerde neden başvuruda bazı kısımları revize edin dedi. Mesela sermaye tavanını erciyasın sermaye tavanı olan 1.25 milyar tl olacak şekilde düzelttirdi ?

Ve şirket istenen revizeler için genel kurulu hemen toplayıp karar alıp düzenlemeleri yaptı...

Biraz daha sabretcez başka yolu yok

3. tesekkur ederim zeytin kardeşim bende aynı görüşteyim. güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var hisse ile ilgili

4.  Alıntı Originally Posted by zeytin Yazıyı Oku
    mynet de yazmışlar saçma sapan bişiyler.

o yazıları okudugunuz kişiler neden onaylanmayacağı konusunda delil yada belgeleri mevcutmu ?

spk onaylamayacaksa geçenlerde neden başvuruda bazı kısımları revize edin dedi. Mesela sermaye tavanını erciyasın sermaye tavanı olan 1.25 milyar tl olacak şekilde düzelttirdi ?

Ve şirket istenen revizeler için genel kurulu hemen toplayıp karar alıp düzenlemeleri yaptı...

Biraz daha sabretcez başka yolu yok
    Şahsi düşüncem bir kaç hafta içinde SPK onay sürecinin tamamlanacağı yönünde, Az günler kaldı.

5. 2 saatlik müthiş işlem hacmimiz 1251 Lot

6. Şsiz adam takozları aşağı çektikçe çekiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Tahtadaki adam 2.60 ve 2.61 e Hayvan gübresi atmış!!!!!!!!!

8. bu haysiyet yoksunu adama sabretmeyide öğrendik yaa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 236/948 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •