Sayfa 486/919 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. tam bir al at çı hissesi..

2-3 çizgi atanlara , çizebilenlere ..

10 senede boyunca sürekli olarak kazandırmış tipik al sat hissesi.

al sat yapmayı düşünmeyen ,sürekli elinde tutma amacıyla düşünenlere sürekli kaybettiren bir tipik al sat hissesi.

2.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    tam bir al at çı hissesi..

2-3 çizgi atanlara , çizebilenlere ..

10 senede boyunca sürekli olarak kazandırmış tipik al sat hissesi.
    Hiçbir hisse sürekli çıkmaz veya sürekli düşmez. Bu işin doğası budur. Eğer böyle olmazsa yani yukardan satıp aşağıdan almak gibi işlemler olmazsa nasıl para kazanılacak? Biz o çizgileri burada da paylaşıyorduk ama sizin gibi inanmayanlar olunca artık paylaşmaz olduk.

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

3.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
    Hiçbir hisse sürekli çıkmaz veya sürekli düşmez. Bu işin doğası budur. Eğer böyle olmazsa yani yukardan satıp aşağıdan almak gibi işlemler olmazsa nasıl para kazanılacak? Biz o çizgileri burada da paylaşıyorduk ama sizin gibi inanmayanlar olunca artık paylaşmaz olduk.

sasa hekts grafiğini inceleyin bakalım ...

algı yapmayın ..

ben de biliyorum hiç bir hisse sürekli çıkmaz veya sürekli düşmez..

sağlıklı hareket eden bir hisse olsaydı bu hisse, sasa hekts gibi yukarı çıkışlardan sonra bi yüzde20 yüzde 30 düzeltme yapardı. sadece krizlerler yüzde 50-60 düşüşler olurdu pandemi krizi gibi vs.

Bu qoduğumun hissesi her 2 senede bir yüzde 70 -80 düzeltme yapıyor.Tabi buna düzeltme mi soygun mu demek lazım orası ayrı.

ha bu hissenin karakteri buysa da skarm boyle karaktere..

al satçıları zengin eden soyguncu karakterli hisse. .
    Son düzenleme : lionnes; 26-05-2022 saat: 14:36.

4. Bu hisselerden bahsederken halka açıklık oranları, piyasadaki lot sayıları gibi faktörlere de bakın. Bir de istisna ve kaideler kuralı var

Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

5. uzatmaya polemiğe gerek yok artık..

bu hisseden tamamen soğudum .. midem bulanıyor artık..

söyledim daha önce enflasyon bazlı zararımı çıkarayım bu hisse benim için tarih olacak bi daha yüzüne bakmam .

6. Her hisse zamanı gelince trendine geri döner ya da çıkar.

Yani sat-al da al-sat da yapmakla lot arttırılabilir. Yapabiliyorsanız bir kısım hissenizle yapın bence. YTD.

Mesela şu an 38.00——39.30—-42.96 rakamları önem arzediyor sanki.

7.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    sasa hekts grafiğini inceleyin bakalım ...

algı yapmayın ..

ben de biliyorum hiç bir hisse sürekli çıkmaz veya sürekli düşmez..

sağlıklı hareket eden bir hisse olsaydı bu hisse, sasa hekts gibi yukarı çıkışlardan sonra bi yüzde20 yüzde 30 düzeltme yapardı. sadece krizlerler yüzde 50-60 düşüşler olurdu pandemi krizi gibi vs.

Bu qoduğumun hissesi her 2 senede bir yüzde 70 -80 düzeltme yapıyor.Tabi buna düzeltme mi soygun mu demek lazım orası ayrı.

ha bu hissenin karakteri buysa da skarm boyle karaktere..

al satçıları zengin eden soyguncu karakterli hisse. .
    yine al satçılara kazandırdı qoduğumun al satçı hissesi ..

8.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    az kaldı enflasyon bazlı bir zararımı kurtarayım bir daha bu hissesin yüzüne bakmamm..

2023 seçimleri öncesi hedefim bu hisseden tamamen çıkmak ve kurumsal olan . Froto ,sasa, hekts aksa kords, kontrolmatik , sisecam , vesbe , uzun vadeli sepeti yapmak . seçim sonrası en az 5 sene boyunca bist100 ve bankalarda dolar bazlı ralli bekliyorum.
    aksa tavan bugün .. son 1 senede 3 kat gitti..

sasa 1 senede 3 kat gitti..

hekts 1 senede 3 kat gitti..

kords 1 senede 2.5 kat gitti.

froto.1 sende 3 kat gitti

kontrolmatik 1 senede 2.5 kat gitti..

bunların çoğu da giderken al satçılara alım satım fırsatı vermedi uzun vadeli düşünenler sürekli elinde tutanlara yatırım mantığıya , yatırım yapanlara kazandırdlar..

ve bunlar hepsi milyar liralık piyasa değerinde bazılarıda milyar dolar piyasa değerine sahip , dev şirketler ..bist30 ve bist100 hisseleri.. ona rağmen hepsi 3 kat gittiler son 1 senede

ayrıca..

son 1 senede ;

dolar 2.5 kat yükseldi

ev fiyatları 3 kat yükseldi

araba fiyatları 3 kat yükseldi

elrktrik doğlagaz vs faturalar 3 kat yükseldi

teknoloji eşyaları 3 kat yükseldi.

gıda fiyatları ortalama 3 kat bazı gılarda 5 kat yükseldi

akaryaıt benzin mazot vs 3-4 kat yükseldi .

kağıt ürünleri 3 kat yükseldi .

ülkede her şey 3 kat yukarı gidderken , bu qofuğum hiissesi 3 kat dibe doğru yani aşağıya 3 kat gitti.
    Son düzenleme : lionnes; 27-05-2022 saat: 18:07.

Sayfa 486/919 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •