Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Sabah biraz yürüyüş yabtım, pazardan geçerken etiket fiyatlarını gördüm, geçen hafta kilosunu 7 tl den aldığım hıyarları bugün üçbucuk tl ye görünce iki kilo fazladan aldım, ordan yürürken uzun süredir alıcağım olan kişiyle karşılaştım o da tuttu verdi emaneti. her şey bugün o kadar yolunda gitti ki concişlerin kediyi bile zıplattılar![]()
Hamdım Piştim Yandım
Windows'da Spotify çalışıyor. Ücretsiz üyelik ile müzik madenciliği yapılabilir.
Trade ritmine uygun güzel listeler yapınca vakit de güzel geçiyor.
Eğil eğil öpeyim diye bir söz aklıma geldi. Eski bir türkü, çok versiyonu var ama özgün müzik yapayım derken çoğu bozulmuş, bu kayıt iyi.
Genelde youtube'da olan çoğu müzik var.
https://www.youtube.com/watch?v=gtBK8pYxgz4
Gurbete Gidişimdir
453 views
Nov 22, 2018
Bursa’da aldığı uyuşturucunun limon tuzu olduğunu anlayan bir kişi, torbacıyı savcılığa şikayet etti.Kimseye güven kalmadı..
![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Fatura kime yıkılacak, tabi elinde kayıtlı olan şeyi olanlara.
Geçen mevzuat değişti, yabancı merkez bankalarının paraları, malları vs haciz edilemez diye. Böylece onların kafası rahatlamış oldu.
CDS yazan adamlar da bize de aynı imkanı verin diyebilirler.
ariston bey ve yemekci beye cevapları için teşekkür ederim çok sağolun sizin cevabınızda yazmayı tercih ettim erken kapamamayı beceremiyorum nasıl olacak bilmiyorum galiba asla başaramayacağım .. bu arada kişiye göre değişir ama çok iyi bir işim vardı onu bıraktım yaklaşık 3 senedir neredeyse bütün zamanımı araştırmaya harcıyorum ama galiba başaramadım..Psikolojiyi kontrol etmek çok zor
son durumda 21.nisan başlayan düzeltme hareketi 5.haftasında ömrümü tamamlamış ve yön tekrar yukarıya işaret eder hale gelmiş gibi gözükmekte, aylık ortalamanın kararlı biçimde kırılması long iştahına delalet ediyor.. kırıldı diyebilmek için 2-3 gün daha beklenir, teyit alınır" der teknik analiz ama ben şu an ne gördüğümü söylüyorum.. tabii spot endeks için 2700- 2750 bölgesi pivot- zira, nisan-haziran vadeli blok pozisyonların taşınması bu spot maliyetlerle kaydedildi defterlere..
yeşil ortalamanın geçtiği yer, yani bugün düşüklerinden biraz daha düşüğü stop yapmak gereken bölge, normalde yukarı hedefi olan 2820 mavi kesikliye gider diye oynamanın ganyanı biraz daha reasonable yarın için
Yer İmleri