Sayfa 333/1000 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by clark Yazıyı Oku
    Tahminim tutmadı beklentime göre zayıf diye düzeltelim

Büyük bir zevkle takip ediyorum zatı-alinizi
    Hayat hoş gerisi boş

2.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Ak kız da öyle bir türlü tepki vermedi.
    Kapanışta biraz longladim yarın açılışta belki tepki verir diye.
    Ya nasip.

Bankalar birbirleri ile çok fazla korele durumda, hemen hemen hepsi aynı pazara ve aynı ürünler ile geliyor, toplu hareket ediyorlar şu sıralar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    nasıl güzel geçti, yaz bakalım biraz..
    Sabah biraz yürüyüş yabtım, pazardan geçerken etiket fiyatlarını gördüm, geçen hafta kilosunu 7 tl den aldığım hıyarları bugün üçbucuk tl ye görünce iki kilo fazladan aldım, ordan yürürken uzun süredir alıcağım olan kişiyle karşılaştım o da tuttu verdi emaneti. her şey bugün o kadar yolunda gitti ki concişlerin kediyi bile zıplattılar
    Hamdım Piştim Yandım

4. Windows'da Spotify çalışıyor. Ücretsiz üyelik ile müzik madenciliği yapılabilir.

Trade ritmine uygun güzel listeler yapınca vakit de güzel geçiyor.

Eğil eğil öpeyim diye bir söz aklıma geldi. Eski bir türkü, çok versiyonu var ama özgün müzik yapayım derken çoğu bozulmuş, bu kayıt iyi.

Genelde youtube'da olan çoğu müzik var.

https://www.youtube.com/watch?v=gtBK8pYxgz4
    Gurbete Gidişimdir
    453 views
    Nov 22, 2018

Bursa’da aldığı uyuşturucunun limon tuzu olduğunu anlayan bir kişi, torbacıyı savcılığa şikayet etti. Kimseye güven kalmadı..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6. Fatura kime yıkılacak, tabi elinde kayıtlı olan şeyi olanlara.

Geçen mevzuat değişti, yabancı merkez bankalarının paraları, malları vs haciz edilemez diye. Böylece onların kafası rahatlamış oldu.

CDS yazan adamlar da bize de aynı imkanı verin diyebilirler.

7.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Kaldıraç oranınızı düşürebilirsiniz. %20 düşüşe kadar teminat tamamlama çağrısı yemeyecek şekilde ayarlamak en iyisi.

Full teminat terste kalmak psikolojik olarak çok yıpratır ve yanlış karar verdirir. İnandığın pozisyona bile düşman olursun.

Ben en çok kazançları hep trende yapışarak, erken kapanmayarak elde ettim. Tabi bunun için dalgalanmalarda teminat sıkıntısı yaşamamak lazım.
    ariston bey ve yemekci beye cevapları için teşekkür ederim çok sağolun sizin cevabınızda yazmayı tercih ettim erken kapamamayı beceremiyorum nasıl olacak bilmiyorum galiba asla başaramayacağım .. bu arada kişiye göre değişir ama çok iyi bir işim vardı onu bıraktım yaklaşık 3 senedir neredeyse bütün zamanımı araştırmaya harcıyorum ama galiba başaramadım..Psikolojiyi kontrol etmek çok zor

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

21.nisan tepesinden beridir bir düzeltme kanalı oluşturdu 30-endeks, bugün için üst bant 2770, alt bant 2610 civarında.. aylık ortalamanın geçtiği 2710 bugün için pivot seviye- buralardan 30 puan yani yüzde 1 kadar artış normal, aşağıda ise ara destek 2660

son durumda 21.nisan başlayan düzeltme hareketi 5.haftasında ömrümü tamamlamış ve yön tekrar yukarıya işaret eder hale gelmiş gibi gözükmekte, aylık ortalamanın kararlı biçimde kırılması long iştahına delalet ediyor.. kırıldı diyebilmek için 2-3 gün daha beklenir, teyit alınır" der teknik analiz ama ben şu an ne gördüğümü söylüyorum.. tabii spot endeks için 2700- 2750 bölgesi pivot- zira, nisan-haziran vadeli blok pozisyonların taşınması bu spot maliyetlerle kaydedildi defterlere..

yeşil ortalamanın geçtiği yer, yani bugün düşüklerinden biraz daha düşüğü stop yapmak gereken bölge, normalde yukarı hedefi olan 2820 mavi kesikliye gider diye oynamanın ganyanı biraz daha reasonable yarın için

Sayfa 333/1000 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •