Aynen böyle analiz ettim. Sizden önce 2023 için şu an fk 1 dedim.
Ama detaylı yazmaya üşendim. Soran olsa yazacaktım ama siz önce davranıp yazmışsınız.
Şunu ekleyeyim. Abartıyor ediyor diyen olursa.
Bu dakikadan sonra hiç bir şeyin maliyeti ve fiyatı düşmez ama maaşlar artar.
Enflasyon da size çalışır.
Bedava bu kağıt şu an. Net.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın @kazankazan;Faaliyet raporundan aldığım mevcut toplam kapasite ile Bor fabrikasının yapımı için verilen izahnamedeki kapasiteyi aşağıda paylaşıyorum.Ayrıca bildiğim kadarıyla da temmuz ayında öncelikle salça kısmı hizmete girecek.Kapasitenin büyük kısmını içerecek olan dondurulmuş gıda için ise biraz beklememiz gerekiyor diye düşünüyorum.Saygılarımla..
https://ibb.co/7C9dxpC
https://ibb.co/0jGTZ2V
AL YA DA SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR..
Tüm ortaklara bedelsiz kararı hayırlı olsun, daha yolun başındayız .
İlk çeyrek karı ile yapılan hesaplamalar doğru sonuç vermez. İlk çeyrekteki brüt kar marjını koruması imkansız. Faaliyet raporuna bakarsanız ilk çeyrekte satış tonajının üretim miktarından çok fazla olduğunu görürsünüz. Şirket geçen seneki fiyatlardan aldığı domates, biber vs. ile ürettiği ürünleri sattı. Bu seneki mahsulden üretim yapmaya başlayınca marjları düşecektir.
Hissenin ucuz olduğu konusunda hemfikirim.
İlk çeyrek karlılığı ve Açıklanan bedelsiz sermaye artırımı temel anlamda küçük yatırımcıyı memnun etti ve güven verir nitelikte.
Ancak tahta hareketleri, sert düşüşler ve fiyatlama yetersizliği güven bozucu.
Yazdığım yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
İlanın sahibini aradım görüştüm. Anlattıklarını burda yazmam doğru olmaz. İlan sahibi Tukaş fabrikasını olduğu yere devasa bir proje yapılacağından çok emin. Bölgenin en değerli yeriymiş ve imar durumumuz %100 dedi. Yani arsanın tamamına proje yapılabiliniyor.
Niğde bor fabrikası açılış beklentisinden sonra, Manisa Turgutlu daki eski fabrika arsasınada proje beklentimiz oluştu.![]()
Yer İmleri