Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Değerli forum arkadaşları,
Bugüne kadar hiç bir şekilde böyle bilgiler yazmadım.Ama artık iyice canım sıkılmaya başladı.Eski bir Tekfen çalışanı olarak, yıllardır hisseyle duygusal bir bağ içerisinde bulundum. 3 kuruş temettü alacağız diye hisse ile vedalaşmadım.Kendisinden kazandığım parayı kendi hissesine yatırdım.Lanet olsun diyorum. Şu an için hiç bir bağım bulunmuyor. Sadece öğrendiğim kadarıyla 1 yıl önce alınmış olan Kırıkkale Rafinerisi işi 1 Haziranda başlıyormuş. Bu haber KAP ta yayınlanırmı ve hisse fiyatına etki edermi ? Ayrıca 1 sene beklenmesinin sebebi ne olabilir? Herkese bol kazançlar.
Ali Nihat gokyigit denen geberesi bunak damadin borclari icin satmaya doyamadi Hepsini sat cehennemde yanasilar hepsini satin . Sizin gibi asalaklardan kurtuluruz!!!!
Hisseleri kim almış ki ortak ?
Halka mı gitti yoksa yine uzanlar mı almış
Göz göre batırıyorlar şirketi, farkındasınız değil mi
Uzel Holding den sonra 2. Büyük organize iflas sürecine bizi de çerez yapıyorlar
Biz Toros ‘ un arazileri bile daha fazla eder diye kendimizi avutalım
İnşaat borçlanır, borçlanır son anda daha da büyük bir zarar açıklar
İnşaat’ ın bilançosunu bilen, gören var mı ?yavaştan oraya sermaye enjeksiyonu başlarsa bilin ki arkası da gelir
Toros ‘ un arazilerini 3-5 kuruşa peşkeş çekerler borçları kapatmak için
Biz de elimizdeki hisseleri tuvalet kağıdı olarak kullanırız
Nasıl senaryo ??
SPK alooooo
Sayin Balikci
Olasi bir senaryo Ama ihtimal olarak cok dusuk . Artik insaatta yazacak zarar kalmadi , merak etme yeni is alamiyoruz bundan kotu olmaz 😃 koskoca tower , araziler, Gubre fabrikalarini peskes cekebilecek got yok bunlarda . O kadar da degil !!
Sn maximetu;
ALi Pandır tekfenin başına geleli 1 yılı aştı.
Geçmiş performanslarını inceleme imkanı bulabildiniz mi?
Fikriniz nedir?
Tekfende neler yaptı? Bundan sonra bir şeyler yapabilir mi?
Birkaç cümle ile ifade edebilir misiniz?
Saygılar, hayırlı işler dilerim.
Not: an itibariyle tekfende pozum yoktur.
Yer İmleri