Sayfa 391/1000 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Az önce yapı kredi yatırımdan gelen sms:
    Bilgi: 02.06.2022 tarihi itibari ile BIST30 disindaki pay vadeli ve opsiyon kontratlarin baslangic teminat tutari Takasbank'in 4 kati, diger tum kontratlarda Takasbank'in 2 kati kadar uygulanacaktir. Mersis:0937002089200741 B016

Bugün mü çok batan oldu yoksa süper bono için mi önlem alıyorlar. Ya da başka bir nedeni var... ama ne olursa olsun çok saçma bir uygulama. Ve en sinir bozucu tarafı da normale dönüş tarihinin ucu açık olması.

SM-A217F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yapı kredi yatırım 3 kağıtçıdır dostum..... hem aşırı komisyon alır, hemde aşırı teminat ister... benim aracı kurum endeks kontratında 2870 tl istiyor.... yapı kredi ise 2 katını istiyor.... ayrıca ykb kontrat başına 28 tl alıyor... benimki ise 2,8 tl..... gerisini sen düşün..... bir an önce başka kuruma geç dostum

2. Ariston abi süpersin benim senaryoyu çözdün.

Koç bunu almak için itin g....tune soktu.

1.99 dan alımım var, tuşa küfrederek bastım tahmin edersin.

Geldi 4 lira bi b...k olduğu yok...

Koç, ağa ise, Koç ise, ki ağa dır.

Bunu bi Allar bi pullar bi geydirir bi etek bi makyaj yapar buna. Sonra çakar. 2 dolar diom elimdeki mala.

Hayal kurmak parayla mu abey????
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    YKBNK'da gönüllü çağrı sona ermiş katılan olmamaış, son ortaklık yapısı yayınlanmış.

Bankada %51'den fazlasını elde tutmanın çok bir esprisi yok, ileride halka açıklık oranı artar diye tahmin ediyorum, ya da Koç Finansal Hizmetler halka açılabilir, ya da aradaki bu şirket Koç Holfing ile birleşebilir.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Otomobil kredileri genelde düşük faizli oluyor.

1990'ların başında da sanki TOFAŞ sırasına girip, sıra sana gelince başkasına devir etme olayı vardı. Enflasyona karşı 2.elde satılabilir mallara talep var, konutun yanında sıfır veya 2.el otomobil enflasyondan korunma aracı oldu.

>>>>>>>
    https://www.dunya.com/sektorler/otom...-haberi-659273
    Yatırım için 4 otomobil birden alan var

Opel Türkiye Genel Müdürü Alpagut Girgin, ihtiyaç amaçlı otomobil alımlarının yüzde 70’in altına düştüğünü ifade ederek, “Yatırım amaçlı otomobil alan müşteri oranımız artıyor. Bu amaçla 4 otomobil birden alan var†dedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Geçen sene Temmuz'da yüksek sigara vs zammı olmuştu, emekli ve memur zamları böylece bir kaç puan düşük tutulmuştu. Bu sene sigara alkol zamları Mayıs ayında yapıldı ve Temmuz enflasyon farkına yansıması garanti edildi, Temmuz'da ayrıca sigara ve alkollü ürün zammı yapılmayacakmış.

Muhtemelen sonbaharda seçim planlanıyor ya da ne olur ne olmaz diye artık her an seçim olacakmış gibi gidiliyor, sonra da kış için doğalgaz faturaları vs yüksek gelmeye başlıyor, taze meyve sebze de azalıyor, seçim için ortam daha da kötü olur.

Kiralar da bence esas Eylül ve Ekim ayında artıyor, tayinler, yeni okula başlayan üniversiteliler vs talep oluşturuyor, en geç Ekim ayı seçim için uygun olabilir.

Şu anda Habertürk'de 6 Kasım'da seçim olabilir mi diye tartışıyor.

5. Bugün 2 dairemin emlak vergisinin ilk taksitini yatırdım… dairelerin güncel değeri 10 milyon vergisi 2500 TL hakikaten Emlak vergisi bedava…200 dolar bile değil…

6. Bugün yükselen hisselerin önemli bir kısmında para çıkışı var. Pala keleğe mi getirdi milleti...

7. SAHOL, ALARK, THYAO MSCI için alım var deniliyor. Belki herif bunları yükseltti, MSCI'ya yüksekten girmesini sağlayıp bir şekilde abitraj yaptı.

Yarın daha gerçekçi piyasa olur bence.

8. Maliyeciler değerli konut vergisi için gelmesin sonra. 5 milyon üzerine yıllık %1 vergi koymuşlardı.

>>>>>>>>>>>
    https://kpmgvergi.com/blog/degerli-k...aklasiyor/1209

2022 yılı Değerli Konut Vergisi Tarifesi Nedir?

2022 yılında değerli konut vergisi tarifesi 6.173.000-TL’den başlamaktadır. Dolayısıyla 2021 yılı emlak vergisi değeri 6.173.000-TL’yi aşan ve kanunda belirtilen şartları taşıyan mesken nitelikli taşınmaz sahipleri/intifa hakkı sahipleri/tasarruf edenler bu vergiyi ödemekle mükelleftirler.

2022 yılında uygulanacak değerli konut vergisine tabi mesken nitelikli taşınmazın alt ve üst sınırları (matrahı) aşağıdaki şekilde belirlenmiştir

6.173.000 TL ile 9.260.000 TL arasında olanlar (bu tutar dahil) 6.173.000 TL’yi aşan kısmı için (Binde 3)

12.347.000 TL’ye kadar olanlar (bu tutar dahil) 9.260.000 TL’si için 9.261 TL, fazlası için (Binde 6)

12.347.000 TL’den fazla olanlar 12.347.000 TL’si için 27.783 TL, fazlası için (Binde 10)

Sayfa 391/1000 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •