Sayfa 995/1013 İlkİlk ... 4958959459859939949959969971005 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 7,953 - 7,960 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. ons a ne diyorsunuz sn. Stonhand?

2. Bu sefer dxy de arkamızda. 3,70-3,46 düşüşünde euro %8 ralli yaptı ve bu rallinin ekstra etkileri çok oldu ama 1,12-1,14 arasında yemedi orada birileri 3,4910 verdiğim noktada güzel maliyet yaptı.
    Dxy de haftalıkta QM TOBO var , kanal desteği var buradan tepki vereceğini geçen hafta hesapladık şimdi ekmeğini yememiz lazım temiz 2-3 ay muhtemel dolar rallisinde.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Yazın sıcağında dertler hafifler...

Asıl hazırlık yaprak dökümüne...

Bir günde öyle sıçrar ki, arkasında baka kalırsın.

Takılamazsın da.

Aklında kurun daha düşük seviyeleri. Oralara gelsin de alırız dersin.

Gelmez bir türlü.

Tırnak yeme o günlerden kalma adetlerdir.

Başlıktaki troller bir anda yok olurlar.

Artık anlamsızlaşmıştır geçmişte kurların arada bir düştüğünde söyledikleri.

Kurun şu günlerde 3,50 ya da 3,55 olması önemsizdir.

Tek amacı elindekilerini bir anda yitirmemek olanlar için.

Makro bozukluklar, tedavi edilmedikleri sürece sadece biriktirirler olumsuzlukları geleceğe erteleyerek.

Bu ülkede mızrağa sığmayan bir çok maraz var.

Ekonomik, sosyal, diplomatik...

Ve başında da ülkenin yarısını ötekileştiren, hatta düşman gören ve gördüren, kafasındaki hesap günü için kendi milisini oluşturduğu yüksek sesle söylenen, dünyada yalnız kalmış bir adam.

Görmüyor musunuz bunları?

4.  Alıntı Originally Posted by m.m.e Yazıyı Oku
    ons a ne diyorsunuz sn. Stonhand?
    Ons için ben birşey demeyeyim alımdakiler için sıkıntı olur 2 ay önce çizdiğim analiz çalışıyor onsta.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Dün gururla a haberi izliyorum. Aman Allahım ne güzel haberler veriyor. Bak şu köprü yapıldı o bölgenin arsaları 10 kat arttı bak bu tünel yapıldı bu semtteki evler şu kadar değerlendi, bak şu tünel yapıldı bu arsalar şu kadar değerlenecek. Bak yabancıya satış oldu ekonomi canlandı. Ekonomi dedikleri BETON. Üretim yok değerlenme değerlenme. Satılacak sanayi veya herhangi bir tesis kalmamış. Yapılanlar devlet garantili borçla garantili geçiş taahhüt edilerek yapılmış. Ayrıca vatandaş olarak para vereceksin. Adamlar geçen muğla tarafları falandı ambulansa geçiş vermediler. Ne ekonomi ama.Tanıdığım bir abi kredi kartlarını takla ettirerek 10 yıl idare etti. Ben bu iki yıla kalmaz batar dedim. Abim profesyonel çıktı 8 yıl süreyi uzattı. Geçen sene battı. Süre uzadı ama miktar da büyüdü 85000 tl gibi. Adam bir memur. Sonra emekli oldu tüm ikramiyeyi oraya verdi. Zor bela kurtardı. Bizim ülkemizinde emekli ikramiyesi var mı?
    dunyanin hicbir yerinde emekli ikramiyesi yok

emeklilige aylik odeme sistemi var

boyle pesin ikramiye onbinlerce lira yada dolar dunyanin hicbir yerinde yok

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    POLİTİKACI NEREYE GİDERSEN GİT HER YERDE AYNI. S A H T E K A R.

33 milyon takipçisi olan Trump twitlemiş. ABD ekonomisi şahane. Seçilmeden önce öyle demiyordun.

Donald J. Trump†@realDonaldTrump :

Stock Market at all time high, unemployment at lowest level in years (wages will start going up) and our base has never been stronger!
    Amerikadaki insanlarin yarisi AKP liler seviyesinde

yani iki ulke birbirine cok benziyor

Allahta ABD yi gizli gucler yonetiyor beyaz saray degil

7. dolar bir gün 500 lira evet yanlış duymadınız 500 lira olacak.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

8. 3,5647 yi aşmamız lazım hadi bakimm yallah tazzik saldır mürsel hepsi gulu gulu zemzem :D
    3,5647 teyit noktamız oranın pert edilmesi gerekiyor.

Sayfa 995/1013 İlkİlk ... 4958959459859939949959969971005 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •