
Originally Posted by
coletta
Cok güzel yazmışsınız hocam, aldıkları evin faizini tüyü bitmemiş yetim ödüyor, bedava dan biraz pahalı kredi ile ev sahibi olup faizi nerden cıkıyor evinizin parası 80 milyondan cıkıyor iyice insanları salak sanmaya basladı lar. Sanki millet bilmiyor krediyi enflasyona yedirip ödeme yaptıklarını.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adamın ballı faiz teşvikiyle ev aldığını nereden biliyorsun...ben iki ev aldım, ikincisini 15 yıl önce almıştım mesela.
düşük faizle ev alanlara değil, ev satan yandaş müteahhitlere kıyak geçiliyor bunu anlamak çok mu zor? zaten evi satan adam anında fiyata yansıtıyor düşük faiz etkisini. hem madem çok avantajlı bu faizler, sen de faydalanan.
ha herkesin kredi ile ev alması da mümkün değil..gelir adaletsizliği, bölüşümde haksızlık varsa ülkeyi yönetenlere kızacaksın...ev sahibi kiracıya, kiracı ev sahibine kızsın..ülkeyi bu hale düşüren yöneticiler de aradan sıyrılsın...bu tuzağa düşmek en hafif tabirle enayiliktir.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri