Sayfa 464/1000 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    memet abi bebek sahili mi diyon yanee

abi bu işlere heves edenlere kendilerine gerçek bir iş bulmalarını öğütlüyorum.

bu işler öyle değil.

asla başarılamaz.

konferans vereceğim kendinize gerçek iş bulun diye..

kurum çalışanları teknik analiz eğitimi veriyor 5 saat şaka gibi abi.. yav keşke katılsam. dayı sen bu kadar biliyon niye maaşla burada gıvranıyon.

abi insanlara ulaştıralım..

hayatları gaymasın..

..

2. Memedabi levyem paslanmış. Iki kere vurdum bana mısın demedi 3 4 5 vuruoz mu yarın yoksa olaysız dağılmak mi en doğrusu ne dion
     Alıntı Originally Posted by Zerominus Yazıyı Oku

abi bu işlere heves edenlere kendilerine gerçek bir iş bulmalarını öğütlüyorum.

bu işler öyle değil.

asla başarılamaz.

konferans vereceğim kendinize gerçek iş bulun diye..

kurum çalışanları teknik analiz eğitimi veriyor 5 saat şaka gibi abi.. yav keşke katılsam. dayı sen bu kadar biliyon niye maaşla burada gıvranıyon.

abi insanlara ulaştıralım..

hayatları gaymasın..

..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Harf inkılabı YAPILINCA,DİNDAR-MUHAFAZAKAR kesim ,gavur alfabesi diyerek okumamış ve bu geniş-boş kadroları sekuler kesim doldurmuştur. TOPLUMUN %30 U TÜM KADROLARA TALİP OLMUŞ.(1970 ve öncesine kadar)..o zaman okul kazananların nasıl kazandığını araştırın.

Ama şimdi akraba-eş dosta bakıyorum...tüm güçleriyle en kaliteli okullarda okumak için çabalıyorlar. .Adam iş portacı ama oğlunu en iyi yeri kazanıp okuması için gece saat 11 e kadar çalışıyor,dersaneye,etüde gönderiyor...

Benim etrafta gördüğüm bu...Ha akp ye temel hakları kazanmak için ilk başta oy vermişler ama sorgulama sonucu artık epey uzaklaşmışlar.Makul bir adayda tercihlerinin değişeceğini açıkca söyleyen çok.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Emekliysen yaş 60 olsun. yani 1960 doğumlu.Eskiden Baba-oğul arası 20 yılmış..haydi 25 olsun.TORUN -DEDE ARASI 50 yıl...

Dedeniz 1910 doğumlu...çocukken savaş başlamış.

onlar işin şakası..olay 2 alfabenin zorluk-kolaylık karşılaştırılmasıdır.Dedem 1925 doğumluydu.LATİN BİLMEZ AMA ARAP ALFABESİ BİLİRDİ.münferit örneklerle bir yere varılmaz.

Osmanlının eğitime önem verdiğini iddia etmem.Halktan kopuk saray hayatı var.Okuma yazma öğrenenler çoğunlukla medreselerde ve KURAN okumak için hocadan öğrenirmiş.
    Dedeler 1903 civarı doğumlu.

1950 lere kadar Anadolu'da ısınmak için evde mangal yakılırmış. Allah tan Bulgaristan dan bazı göçmenler Türkiye ye geri dönmüşte sobayı getirmişler ve Anadolu insanı soba ile tanışmış...

Durumun vahametini ve gerikalmışlığı anlatmaya çalışıyorum. Arap alfabesini bilmek ile cehaleti yenmek farklı şeyler... insanlar bu yüzden her şeyi ile okuyor.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    2510 kadar aşağı verir diye bekledim yok arkadaş yakalamış bir kere 2530 üzeri kaldığı sürece 2560 çanak katlarsada 2660 hedef.
    formasyon hedefine adım adım.
    yarın yonca ve eregl ( Kızıldağ ) günü olsun.
    yazamaya bilirim gün boyu işlerimden dolayı.
    kolay gelsin.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5. cauti,

bizim 2kizlere sinir oluyormuş.
    bugun kuşlar söyledi.
    bol kazançlar.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6. ABD'de işlem gören ADR hisselerinde son dakika işlem yapıp manipulasyon yapılıyor bence.

Hapsiburada ve Türkcell işlem hacmi yüksek ve erkenden işlem görüyor. Onlar daha gerçekçi.

Yine de fikir vermesi açısından bakıyorum.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Kılıdaroğlu iktidara gelince hesap soracağız dedi. Borsadaki işlemleri geriye yönelik incelerler bence.,

Bu neden ile seçim takvimi belirlendiikten sonra anket durumuna göre varsa manipulasyon yapanlar ellerindeki eritirler diye tahmin ediyorum.

Hatta cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu'nu elinde yetki olmadan bürokrasiyi korkutuyor vs şeklinde eleştirdi. Geçen de TMSF kanununda değişiklik olmuş kayyumlar geriye yönelik sorumlu olamazlar vs bir kısım değişiklikler olmuş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Memedabi levyem paslanmış. Iki kere vurdum bana mısın demedi 3 4 5 vuruoz mu yarın yoksa olaysız dağılmak mi en doğrusu ne dion

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Abi kırmızı 3 büyük ralli ise de her türlü bana göre 1 extension seviyesi buralar az üstü.

1.236
    1.382
    1.618
    2

Ext.

Sıradaki. 1 extension ne yapıyor 261 gibi veya etrafı ben görmek isterim.

Akşamdan akşama bakıyorum.

Açıkçası VOB yapma abi. Gerek yok. Başka iş bul.

Sayfa 464/1000 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •