Bir hissenin tavan olacağını tahtacısından başka kimse bilmez. Birisi tavan olacak deyip, diğerleri itibar ediyorsa gitsin parasını başka yerde yesin, borsaya bulaşmasın. Hissenin hikaye beklentisi bellidir. Bu hisseyi tutan yatırımcı grubu da az çok birbirini tanır. Kuşlu sitede de ağlayan ağlayana. Bir taraftan ben bildim diyenler. Geçin arkadaş traşı. Varsa adam gibi analiz bilginiz, paylaşın. Ev kirasından örnek verecek kadar kira hukukundan habersiz insanlarla uğraşacak vaktimiz yok.
Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.
Hisseyi uzun zamandır takip ediyorsanız doganidas’ın yazdıklarının baştan aşağıya gerçek dışı ve saçma olduğunu da bilmiyorsunuzdur. Ben de 2015-2016’dan beri takip ediyorum. Forumda ilk yazılarım hala duruyordur. Sizin de tepki vermenizi beklerdim çünkü şirketi iyi bilen biri özellikle elinde hisse varsa yazdıklarına sessiz kalamaz.
Son düzenleme : meteor78; 03-06-2022 saat: 14:47.
Garibim Attaş o kadar çalışmış çabalamış 2021'de 66milyonTL kar etmiş, 2068'e kadar algyo'ya ödeyeceği kiraların kur riskinden dolayı 259milyonTL zarar etmiş ....
Kılçıksız 140 milyonu beğenmemiş arkadaş!!!!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Ben bu hisseye girerken sınırsız vade, temettü geliri hedefli girdim. O yazmış bu yazmış ben bildiğimi okudum. Dolar bazından kar ettim, üstelik kanal dibine geldiği halde. Bekleyin Alarko holding günü geldiğinde dümeni eline alacaktır bu kadar sahipsizlikte bir yere kadar.
Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.
Ben Akmerkez GYO'nun sahibi olsam , yemek katındaki tostçuları , hamburgercileri,pizzacıları kapatır kendim işletirim!!!!!!!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri