Sayfa 999/1013 İlkİlk ... 499899949989997998999100010011009 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 7,985 - 7,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    ben evds ten bakıyorum, orada geç ilan ediliyor, sn stone sen terminalden mi bakıyorsun.
    Sankonun terminalinden takip ediyorum. 17,22 de düştü bugün fonlama maliyeti.2 puan çok birşey farkeder mi üstat ?
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    03/07/2017 17:22:45 *MERKEZ BANKASI AĞIRLIKLI ORTALAMA FONLAMA MALİYETİ %11,96 OLDU (ÖNCEKİ %11,98)

bu değilmi üstat 2 puan düşmüş.
    2 puan düşmesi önemli değil..
    Antin kuntin işlerle enflasyon u düşürmeye başladılar..
    Enflasyon bi ay daha düşük gelsn (ki gelecek) başlayacaklar faiz insin söylemine..

MB 12.25 de bir değişiklik yapmadı..Miktar farklılaşınca ortalamadan ötürü faiz 2 pip iner çıkar mühim değil..

Tabi birde esas bomba menkul kıymet sekurizasyonu...

3.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Sankonun terminalinden takip ediyorum. 17,22 de düştü bugün fonlama maliyeti.2 puan çok birşey farkeder mi üstat ?
    11.98 ile 11.96 arası hiç fark yok, tcmb maksimum sıkıyor aynı kuvvette, sadece likidite açığı o gün düştüğü için faizde o oranda düşüyor. Bu GLP 'ninde sakat tarafı bu işte teorik olarak likiditede tcmb'nin kontrolü dışı ani bir düşüş olursa (bu epey zor ama olursa) GLP faizi de tcmb'nin maksimum sıkmasına rağmen düşebiliyor. Allahtan likidite açığı epey yüksek.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    2 puan düşmesi önemli değil..
    Antin kuntin işlerle enflasyon u düşürmeye başladılar..
    Enflasyon bi ay daha düşük gelsn (ki gelecek) başlayacaklar faiz insin söylemine..

MB 12.25 de bir değişiklik yapmadı..Miktar farklılaşınca ortalamadan ötürü faiz 2 pip iner çıkar mühim değil..

Tabi birde esas bomba menkul kıymet sekurizasyonu...
    Reis sende geliyorsun ufaktan yamacıma yamacıma hadi hadi seninde var kıyıda köşede usdtry longlar :D

içkiye , sigaraya zam yok ohhh enflasyon %0,80 aşağı elektriğe zam yok ona buna zam yok %0,20 de öyle aşağı , yaz gelir fiyatlar düşer traktör tekeriyle tenis topu ucuzlar %1 de öyle de al sana %8,70 mis gibi enflasyon sonra %12,25 glp faizi kalırmı bu memlekette yerinde yeller eser.
    Dxy zaten diplemiş o arada global yukarı br dolar hareketi kardeşim sadece bizdemi arttı bütün dünyada dolar artıyor hoppp usdtry temel olarak yukarı. Ben kaç kere dedim yönetim düşük kur istemiyor hemde hiçbir şekilde istemiyor yoksa euusd %2 yukarı yaparken ne alaka biz 3,4910 dan 3,52 hareketini yapalım :D
    Şuan nereye baksam deli gibi usdtry 3,55 lerden shortlanmış durumda milleti öyle bir alıştırdılar ki öyle böyle değil garanti düşer gözüyle bakıyorlar :D
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5. 3,5647 görüldü kaldı 3,5852 ye devam bakim devammmmmmmm acımak yok 3,55 shortçulara

6.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Reis sende geliyorsun ufaktan yamacıma yamacıma hadi hadi seninde var kıyıda köşede usdtry longlar :D

içkiye , sigaraya zam yok ohhh enflasyon %0,80 aşağı elektriğe zam yok ona buna zam yok %0,20 de öyle aşağı , yaz gelir fiyatlar düşer traktör tekeriyle tenis topu ucuzlar %1 de öyle de al sana %8,70 mis gibi enflasyon sonra %12,25 glp faizi kalırmı bu memlekette yerinde yeller eser.
    Dxy zaten diplemiş o arada global yukarı br dolar hareketi kardeşim sadece bizdemi arttı bütün dünyada dolar artıyor hoppp usdtry temel olarak yukarı. Ben kaç kere dedim yönetim düşük kur istemiyor hemde hiçbir şekilde istemiyor yoksa euusd %2 yukarı yaparken ne alaka biz 3,4910 dan 3,52 hareketini yapalım :D
    Şuan nereye baksam deli gibi usdtry 3,55 lerden shortlanmış durumda milleti öyle bir alıştırdılar ki öyle böyle değil garanti düşer gözüyle bakıyorlar :D
    Yaw bende dolarcıyım ama heyecanlı dolarcılardan değilim..

Bugün eski günlerinden bi bukle çalıyor..
    Nedir o..
    5 dk lık grafikler 2 uzun yeşil bar..

Ardından hiç gevşemeden yatayda sindirme üzerine 2 uzun dikey yeşil daha..
    Bu ne modu..
    Ver baba alıcıyım modu..

Bakalım devamı gelecek mi..

7. 3,5647 yukarı bir geçilsin asıl hareket ondan sonra bende başlayacak.
    İlk temasta geri geldi ama kırarsa güzel bir ivmeli yükseliş gelir peşi sıra öyle 3 dalgalarında günde %1 yükseliş gelmez bana devam bakalım devammmm.
    Japon günlük kırdı geçirdi, gold desen aynı, euro desen zaten 1,1445 de tepeledi , dxy desen haftalık formasyon dibinden döndü daha bakanlardan bu enflasyonla faiz inmeli açıklamaları gelmedi hala merkezin işine burunlarını sokmadılar daha.

8. Ben bu kadar doları almışken 3,60'ın üzerine kadar sürerdim en azından.
    Düşük maliyet ve GÜVEN her şey !
    Hayat Hoş,Gerisi Boş .

Sayfa 999/1013 İlkİlk ... 499899949989997998999100010011009 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •