Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 285/993 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yeşil dönüşüm filan traş...

Geçen Almanya açıklama yaptı, kapattığımız 20 adet termik santralin full bakımını yaptık, her an tekrar devreye alabiliriz diye..

Ukrayna savaşı esnası başlarda, gerekirse nükleer santralleri de açarız ne var yani, yeşil başka enerji krizi başka...demeye getirdiler.

Ne zaman ki Agalar hazır olacaklar tam manasıyla, sektörü, altyapısı, yatırımı, geçiş zamanlaması, o zaman dayatacaklar sana çevreciliği...petrolü de fışkırtacaklar yukarıya iyice ki, benzinli dizel arabaya binmek enayilik olacak...

Ha...en nihayetinde iyi olur tabi sera gazı, küresel ısınma falan filan...da bu elektrikli arabalar ta 1920 lerden beri var, 1960 larda da istense geçilirdi bu teknolojiye....petrolle sömürmek varken ne gerek var dediler tabi ki...

Tütüncüler gitti, sağlık kartelleri geldi..şimdi de petrolcüler gidecek bataryacılar gelecek...petrol çağı varken bataryacılık yapmaya kalkarsan başını ezerler, tütüncüler zamanı da cigaranın aslında kalp krizini önlediği söyleniyordu...radyoaktif elementler ilk keşfedildiğinde, şu anki röntgen cihazlarıyla güzellik merkezlerinde cilt güzelleştiriliyordu...tereyağı zamanı da aslında tereyağın damarları tıkadığı margarinin faydalı olduğu söyleniyordu...

Titan titana...temel felsefe...
    Petrolcüleri, ABD'deki Trumpçılar temsil ediyor şu an.

Pilcileri de demokratlar.

Eskisini yıkmadan, yenisini satamazlar. Yenisini satamazlarsa da ceplerini dolduramazlar. Eskisini yıkabilmek için de ellerine bahane lazım. Bahane de yeşil enerji, çevre dosyu heyo bok püsür.

Petrole göre pratik olarak hiçbir avatantajı olmamasına rağmen pilleri öne çıkarmak için bir taraflarını yırtıyorlar. Temiz falan da değil. Milyonlarca bitik lityum bataryası nasıl çevre dostu olabilir?

2. Çevreyi korumak istiyorsak tek çözümü nüfusu azaltmak. Başka da çözümü yok.

3. Elon da oyuna geldiğini anladı. Ne yapıyorum lan ben nasıl bir yere düştüm bu demokratlar kafayı yemiş demeye başladı twitterda. Adamın şirketini yeşil enerji ETF'lerinden falan çıkarmışlar. Gel de gülme...

Şimdi aynı tayfa Ford'u parlatmaya çalışıyor Tesla'dan küsküyü yediler. Yatırımları boşa gitti.

Elon Teslayı elinde tehdit objesi olarak tutuyor bence Her an bombayı patlatabilir.

4. Bu pilli araç geyiği bizim Atatürk Havaalanını yıkıp 3. havaalanını yapmamıza da benziyor bu yönden. Maksat birilerinin cebi dolsun.

Otomobil üreticileri kar edemiyorlardı artık şimdi bütün dünyaya pilli araçları kitleyecekler ki para kazansınlar

5. Megerse Cin Aselsan i coktan ele gecirmis

Vay arkadas ulkenin iyice ici bosalmis haberimiz yok

Internette bir suru video dolaniyo

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Elon da oyuna geldiğini anladı. Ne yapıyorum lan ben nasıl bir yere düştüm bu demokratlar kafayı yemiş demeye başladı twitterda. Adamın şirketini yeşil enerji ETF'lerinden falan çıkarmışlar. Gel de gülme...

Şimdi aynı tayfa Ford'u parlatmaya çalışıyor Tesla'dan küsküyü yediler. Yatırımları boşa gitti.

Elon Teslayı elinde tehdit objesi olarak tutuyor bence Her an bombayı patlatabilir.
    Elon oğlu, tam mikser, elo avuca sığmıyor, tam tepeden de çaktı hisseleri...twitteri alacam dedi bi kaldırdı, vazgeçtim dedi bi sapladı...

Daha düne kadar, meğerse FED üyeleri borsaya neyime yatırım yapabiliyorlarmış, yeni yasakladılar, endeksler zirve yaparken...

Toplantıda karar alıyosun, bütün piyasa 50-75 puan bekliyo yamulmuş, pas geçme kararı alıyorsunuz ekonomik göstergeler iyi işsizlik göstergeleri iyi gıda enerji geçici deyip, cepten amcaoğluna bi boğa emojisi...yapıştır.

Titan titana...

Borsayla ilgili film var bi tane, mortgage krizini başlatan fonu anlatıyor, gece sabaha kadar toplantı yapıp karar alıyorlar, kol kesecekler. Fon müdürü malı, en iyi arkadaşlarına, sektör karındaşlarına, okuldan arkadaşlarına çakıyor önce...

2 saat sonra toz duman piyasa...teknik elliot süper çalışıyor, en kritik zamanda çalışmayacağı tutuyor, adı istisna...ben reset attıktan sonra başlarım istisnasına...o istisna her zaman daha büyüktür istatistikten...

%20...%80 i sömürecek...düzen bu...normal dağılım diye bir şey yok...hep piramit, hep ponzi, en son girende patlar..

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Petrolcüleri, ABD'deki Trumpçılar temsil ediyor şu an.

Pilcileri de demokratlar.

Eskisini yıkmadan, yenisini satamazlar. Yenisini satamazlarsa da ceplerini dolduramazlar. Eskisini yıkabilmek için de ellerine bahane lazım. Bahane de yeşil enerji, çevre dosyu heyo bok püsür.

Petrole göre pratik olarak hiçbir avatantajı olmamasına rağmen pilleri öne çıkarmak için bir taraflarını yırtıyorlar. Temiz falan da değil. Milyonlarca bitik lityum bataryası nasıl çevre dostu olabilir?
    Öğrendim ki lityum pilleri dönüştürmek, şu an için kolay değilmiş.

Fakat geçen yıl 4 tane bitik akü verdim 70 gaymede para, aracıma yeni Mutlu akü taktılar, eskiden aküler çöpe atılırdı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

İstanbul Sultangazi’de ev kirası bin TL’den 2 bin TL’ye çıkarılmak istenen kiracı, evi ateşe verdi.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/m...ti-549116h.htm

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 285/993 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •