Sayfa 508/1000 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Bunlar gidip yerine gelecek olanlar eğer piyasanın öncelikli beklediği ekonominin başına liyakatli ekip ve MB bağımsızlığı gibi konuları hızlıca gerçekleştirirlerse dış piyasalardan yeni hükümete en az 6 ay yeni şans tanırlar diye düşünüyorum. Sonrasında onlarda aynı yola devam ederlerse aynı sürecin içine tekrar gireriz.
    usta; elbette liyakatlı ekip lazım da... geldi liyakatlı ekip 1 sene sonra haziranda TUIK'in, MB'nin filan başına; ölçtüler biçtiler bir baktılar ki gerçek enflasyon %100... fazlası var eksiği yok...

ne yapması lazım liyakatlı ekibin... faizi enflasyonun üzerine çıkarması lazım... var mı başka bir yolu, yok...

100% enflasyon olan yerde misal %30'a çıkardım dese faizi, gelecek mi yabancı yatırımcı... enayi mi adam, o görmüyor mu senin benim gördüğümü... dışardan yeni yönetime elbette para gelir de; kara kaşına kara gözüne gelmez... verirsin enflasyonun üzerinde faiz, gelir elbette...

faizi oraya çıkarınca da iflaslar gelecek, durgunluk olacak... soğutacaksın ekonomiyi, başka türlü düşmez burdan enflasyon... belli bu işin reçetesi, yaşadık daha önce 80'lerde 90'larda 2000 başlarında...

yok yani burdan hem enflasyonu düşürecek hem faizi ve doları düşük tutup rezervleri arttıracak hem de ekonomiyi daraltmayacak sihirli bir reçete...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    17.1un nesi kritik miş?

16,65-75 abkanın belirttiği fibo
    16,2 üstü direk kırmızı bölge..
    haftalik al verdi.. 2018 yazına benzemeye başladı.
    nerden bileyim neresi kritik?
    Londra daki arkadaşlara sordum, onlar söyledi..
    Bana kalsa kritik olan 20 üstü.. ..20 yekadar sorun yok

3. Arkadaşlar vob yapmayın.
    paranızı okulların yardım çayına harcayın.
    https://www.mynet.com/cali-imam-hati...r-110106965560

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Günaydın esnaf, bugün şöyle koyu bi yeşillik fena olmaz heralde
    yeterli derecede koyu yeşil oldu.

3039 ile günün tepesi işaretlenebilür memedabi
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Arkadaşlar vob yapmayın.
    l]
    BAzı günler yapmamalı.. Bugün o gün mü? Bilemiyorum..Ama cuma LOng kalan malı götürdü...

HKTAŞ bugün bi dip yapabilir mi?

6. Ne olacak bu yoncanın hali sn. Sindoma

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    BAzı günler yapmamalı.. Bugün o gün mü? Bilemiyorum..Ama cuma LOng kalan malı götürdü...
    Dün gece de yazdım, haftasonu problemli bir gelişme olmuyorsa cumadan long girenler mutlaka ihya oluyor... Adamlar 2,5 günlük bir riski üstleniyor, normal...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Arkadaşlar vob yapmayın.
    paranızı okulların yardım çayına harcayın.
    https://www.mynet.com/cali-imam-hati...r-110106965560
    istersen evinin yanındaki meslek lisesi yada Anadolu lisesine git.Bunu yakinen biliyorum.Mahalledeki liselerde öyle vukuatlar var ki...

İmam hatipdekiler bunlardan azdır..Ha hiç bir çocuğumu yollamadım ama yollayan ve oradan dindar ama YKS de derece yapan çok akrabam var.Tercih meselesi.

İmam hatiplerin hamuru bu toplumdur.Oraya gidildi diye aklanacak değildir..ama kesinlikle vukuat oranı diğer liselerden çok azdır.

Algıya gerek yok.

Sayfa 508/1000 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •