Sayfa 527/700 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon
Arama sonucu : 5593 madde; 4,209 - 4,216 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Algyo alimlarim devam ediyor,asla yatırım tavsiyesi olmadan tabiki...

2. Alarko GYO tarafından yapılması planlanan Turizm Konaklama Tesisi projesi ile ilgili ÇED süreci başladı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"MUĞLA ili BODRUM, ilçesi BURUNCUK MEVKİİ 363 ADA 10 PARSEL N18C-13A-1D 41.829,84 M2 mevkiindeki ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ tarafından yapılması planlanan TURİZM KONAKLAMA TESİSİ projesi ile ilgili olarak MUĞLA Valiliğimize sunulanP.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 16. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır."

3.  Alıntı Originally Posted by eliot Yazıyı Oku
    Alarko GYO tarafından yapılması planlanan Turizm Konaklama Tesisi projesi ile ilgili ÇED süreci başladı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"MUĞLA ili BODRUM, ilçesi BURUNCUK MEVKİİ 363 ADA 10 PARSEL N18C-13A-1D 41.829,84 M2 mevkiindeki ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ tarafından yapılması planlanan TURİZM KONAKLAMA TESİSİ projesi ile ilgili olarak MUĞLA Valiliğimize sunulanP.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 16. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır."
    Selamlar belirtmiş olduğunuz bu proje Green Beach Resort değil dimi anladığım burayı yıkmadan tadilata girdiler biliyorum burayı 2021 de aldılar sizin üstteki proje çok yeni a zaman haberim okuyunca oldu esen kalın selamlar

4.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    Selamlar belirtmiş olduğunuz bu proje Green Beach Resort değil dimi anladığım burayı yıkmadan tadilata girdiler biliyorum burayı 2021 de aldılar sizin üstteki proje çok yeni a zaman haberim okuyunca oldu esen kalın selamlar
    Proje aynı proje.
    Kapsamlı bir inşaat söz konusu.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. ÇED başvurusu yapılan projeyi buradan görebilirsiniz;

http://eced.csb.gov.tr/ced/jsp/ek1/39247#

İnanlır gibi değil Alark, ALgyo ya yetişti ve geçmek için atak yapıyor..
    En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

8. algyo/alark

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 527/700 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •