Amatör bir yatýrýmcýyým, yatýrým tavisyesi deðildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaþýyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
uzun zaman sonra bu düþüþte uzun yatýrým yapmak için geldim ya düþüþ devam ederse satýp alttan geri almak da yapabilirim
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
düþse düþse 65 olur diye düþünüyorum ona göre kademeli alýmlarý yapýyorum ama tabi ne olur bilinmez..
Buradaki görüþler kiþisel görüþlerimdir. Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Koç Tofaþ’la yeterince ilgilenmedi son dönemde. Geliþen sürecin bu duruma gelmesinde kendi payý da var. Avrupa’ya çýkarmalar yaparak, týpký siyasetçi gibi ikili diyaloglara girilmesi, iktidardan yardým istenmesi dahil tüm seçenekler kullanýlmalýydý. Buna karþýn genel kurul toplantýlarýnda dahi yoksun kalýnan sinerji bir yerde neticelenmeye baþladý. An itibariyle araba yarý yarýya devrik durumda. Böyle güzel bir fabrikayý boþ býrakmayacaklardýr. Ýlla bir akýllanma çözüm arama ve bulma ile sonuçlanacaktýr. Ama belli bir müddet eski performansýna ulaþmasý da güçmüþ gibi duruyor.
Velhasýlý kelam güzel haber gelene dek vedalaþtýk güzel tofaþýmýzla..
Doblo yok diye fabrika kapanacak deðil. Egea üretir onun yerine.. belki daha karlý bile olur.
Hissenin þu 2 günlük yüzde 6 düþüþü mantýksýz.
Yarin bir gün yeni bir model bulduk bunu üreteceðiz derler. Tavan tavan gider.
Önemli olan fabrika...eðitilmiþ iþgücü ve robotlarýn var mý. Ona bakar.
A marka olmaz. B marka olur.
Mi Note 3 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri