Sayfa 455/1122 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Şeref oğuz seninle aynı düşünmüyor.

Temmuzda üstelik iyi bir artış geleceğini, hatta yılda artış 4 e de çıkabilir diyor.

Belkş sevindirici olan enflasyona endeksli tahvil-mevduat şimdilik raftan kalktı.

BİST de onu kutluyor zannımca...
    Temmuzda asgari ücret artmayacak...Memur ve emekli enflasyon farkını alır , özel sektör de bir güncelleme yapar..Ama resmi asgari ücret aynı kalacak...Bende seçim olacaksa asgaride güncelleme olur yoksa seneye güzel bir güncelleme ver elini seçim...

2. Artsa ne olacak bugün bir öğrenci denk geldi Eminönü’nde çalışıyor günlük 100 TL alıyormuş yol yemek kendinden . Az değil mi dedim kira ve diğer masraflar düşmeden günlük 700 tl kar zaten hammaddeyi düşünce var dedi

Ayda 2500 ediyor esnaf asgari ücret bile veremiyor ki
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Temmuzda asgari ücret artmayacak...Memur ve emekli enflasyon farkını alır , özel sektör de bir güncelleme yapar..Ama resmi asgari ücret aynı kalacak...Bende seçim olacaksa asgaride güncelleme olur yoksa seneye güzel bir güncelleme ver elini seçim...

3.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Şeref oğuz seninle aynı düşünmüyor.

Temmuzda üstelik iyi bir artış geleceğini, hatta yılda artış 4 e de çıkabilir diyor.

Belkş sevindirici olan enflasyona endeksli tahvil-mevduat şimdilik raftan kalktı.

BİST de onu kutluyor zannımca...
    bak ben demiştim gördünüz mü demek için herkes bir şey sallıyor bir ara da faiz kesin artacak balonunu uçurmuşlardı en iyisi kendi aklımıza güvenmek bence

4. Genclerin tek hayali yurtdisina gitmek...

Z kusagi ve kaybolan yillari

https://youtu.be/NCahfLE3IUQ

2013 den bu yana 1 milyona yakin gencin yurtdisina goc ettigi dusunuluyor.

Turkiye de genclerin %76 si imkanlari olsa kesinlikle yurtdisinda yasamak istedigini belirtiyor.

Temmuzda asgari ücrete kesinlikle artış gelecek. Şu anki asgari ücret açlık sınırının neredeyse %50 altında
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Genclerin tek hayali yurtdisina gitmek...

Z kusagi ve kaybolan yillari

https://youtu.be/NCahfLE3IUQ

2013 den bu yana 1 milyona yakin gencin yurtdisina goc ettigi dusunuluyor.

Turkiye de genclerin %76 si imkanlari olsa kesinlikle yurtdisinda yasamak istedigini belirtiyor.
    Bence gençlerin gitmesinden daha vahim olan 30’lu 40lı yaşlarında belli bir kariyere sahip olanların sessiz sedasız ülkeyi terk etmesi bu kişiler birikimlerinin, bilgilerini servetlerinin alıp gidiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dolar hızlanıyor.jaws geliyor.c... yer adamın[emoji39]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    oradaki yatırımcı fakir. oysa bizde yatırımcı(ky) nın mevduat daki dolar pozisyonu çok fazla. dolayısıyla dolar değerlenince ucuz kalan hisse varsa ona geçiyor, dolayısıyla dolara paralel hisse yükselişi devam ediyor.
    Iste budur, bravo sana Sefim..

Bizim halkin buyuk kriz deneyimi var..

Her ortamda isini bilir, kar eder..

Yok oyle ben fayize yatayim, risk almadan para kazanayim.

Paranizi aktif dinamik ve enerjik yoneteceksiniz..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 455/1122 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •