Sayfa 573/1000 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,577 - 4,584 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    memed bak şimdi ne yapıyor sabah sanayi kuş ile yukarı bar yaptılar makinalarla , onaları dinlendirip bankalarla oynuyorlar 1-2 bar aşağıda yonca grafı tepki nereden geliyor yukarda 15.71-aşağıda 15.61 tamam mı devam mı rakamları kısa vade

memed öne alıyorum 1-2 bar dedik
    şimdi 2. aşamaya geçiyoruz teknik dersimizde senle .
    15.71 üstü 2 bar kapanışı yaparsak uzun bar bekle yukarı
    aşağıda 15.61 altı sıkıntı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Aklıma şu geldi. Şimdi adam ülkede yüksek enflasyon yok hayat pahalılığı var diyor. Yeni ülkede %73 enflasyon var %160 hayat pahalılığı var aradaki farkı stokçular yapıyor diye inanıyor. Birilerinin TÜİK ile bu işi becerdiginden haberi yok

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Aklıma şu geldi. Şimdi adam ülkede yüksek enflasyon yok hayat pahalılığı var diyor. Yeni ülkede %73 enflasyon var %160 hayat pahalılığı var aradaki farkı stokçular yapıyor diye inanıyor. Birilerinin TÜİK ile bu işi becerdiginden haberi yok
    verilerin en şüphe uyandıran kısmı üfe ile tüfe arasındaki fark. bu veriye göre üreticiler zamları yansıtmayacak kadar hayırsever üreticiler.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    devlet hastanelerinden randevu alınamıyormuş doğru mu?
    Dr yok ki kaliteli. İnternette belirli günler için açık onun için randevu yok. Ben gidiyorum tekerlekli sandalye ile girip ilaç yazdırıyorum benim önceliğim var başkası nasıl eder bilmiyorum. Ama özel hastaneye gitmek için cüzdan kalın olmalı

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    verilerin en şüphe uyandıran kısmı üfe ile tüfe arasındaki fark. bu veriye göre üreticiler zamları yansıtmayacak kadar hayırsever üreticiler.
    Sebze meyve de fiyat düşebilir. Dışarı gitmediği an düşer eğer üreticiler zarar eder bu işi bırakırsa ot yeriz

6. Pala bigcortcu abiden esinlenmiş, dölar lönklerden gelen kâr ile bistte lönk poz. artırıyor
    Hamdım Piştim Yandım

7. Gümrük kapılarında çok uzun kuyruklar var. Bir sorun var muhtemelen Finlandiya İsveç NATO meselesi yüzünden

8. nasıl bir gözü dönmüşlük beton hırsıdır bu...

çekmeköyün parkını yıkıp inşaata başlıyorlar...

https://twitter.com/ismailari_/statu...08682804477952

Sayfa 573/1000 İlkİlk ... 73473523563571572573574575583623673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •