Sayfa 598/1000 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Madem kerhane neden biz ütülüyoruz devamlı
    Yanıp sönen ışıklar sinekleri yanına nasıl çekiyorsa bizi de üüüle çekiyor olmalı, bunca sene oldu bi voleyi vuramadık, bugün kü gibi çok marjlı düşüşlere hiç şort yakalayamadım, ne zaman klavyeden şort tuşunu söksek löp diye düşüyo.
    en iyisi cipsi alıp memedabi gibi izlemek
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Hoca sen bir süre dışarıdan izle bence. Majör hareketlere terste yakalaniyorsun..
    uzak vadeler de kicini yirtan pzvnk yapıcı kurum kimse onun taaaaaaa yedi sulalesini.......ama pes etmem..sahtekarlar vade makaslari ile insan korkutacak..soksun simdi bi tarafina makasi...yoksa coktan disardaydim..sokayim voba viopa bulastik bi kere, zaten tiksiniyorum bizdeki bu sahtekar borsadan..cikisim olacak donusum olmaz bir daha ztn..benim asıl mekanim forex..bu yalama çöp yerden uzak durmak en iyisi..bunlar fikrim,isteyen istedigi kadar tepinebilir imkb de..

3. 12. Ay vadelide kimi sıkıştırıyorsa farkı 70 puana çıkarmış. Bence biri anahtarını teslim ediyor.

Kamyon son sürat gidiyor..mazotu pahalı ikmal yapılsa ağırlık artıyor, hızı daha artıyor
    Freni çekip atlamazlar..
    Pozantı inişinde kaçış kum havuzu var..
    Orayı denerler şey şey olunca..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

5. gmt sana demiştim değil mi? Dikkatli ol diye.

6. vay arkadas yav once dıyorlar tufe oranında zam yap yuzde kırk sımdı dıyorlar yuzde 25 ....enflasyon yuzde 70 artık nerden tutarsa harbıden hergun degısık seyler ıcat edıyorlar..kardes sen zam yapma desek hergun zam yapıyon sana helal vatandasa haram tovbe tovbe
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    gmt sana demiştim değil mi? Dikkatli ol diye.
    hurmalar birgun gelir tırmalar..zirvelerde hurma yiyen dusunsun ben degil..sabrın sonu selamet demişler evvelallah.

8. abı bende crıptıoya gırdım huzur var sanıyede sort v uruyom dusuyo....esas ayılar crıptoda
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 598/1000 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •