Sayfa 616/1000 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Bugün Ereğliye dikkat

2.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Esenyurt'ta yaşayan Suriyeli 34 sığınmacı otobüsle memleketlerine gönderildi. Sığınmacılar, Türkiye'den ayrılırken dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bir sığınmacı, Türkiye’de hayat pahalılığı olduğunu ifade ederek ülkesine dönmek istediğini söyledi.
    Aslında öncelikle sınırlardan yeni geçişleri tamamen engelleyip göçmen kaçakçılarına ciddi ağır cezalar, kaçak göçmen çalıştıran işyerlerine ağır yaptırımlar vermek lazım. Sonrasında mültecilere sağlanan ekstra olanaklar azaltılırsa geriye dönüşler başlar bence. Şuan bedava sağlık hizmeti, devletten verilen nakdi yardımlar, iş bulma kolaylığı vb sürdükçe buradaki duruma bakan mülteci ülkesinden sürekli yenilerinin gelmesini sağlıyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    sorun şu, bu döviz kuru ile kkm de yeni hesap açan olur mu?
    Niye olmasın. Ben bunu 3 ay önce önermiştim..hatta twitter da e507 ile konuşmuştuk mevzuyu...kkm faizi %24 e çıkarsa illa ki yatıştırıcı etkisi olur..ama 3 ay önce yapılsa çok daha fazla olurdu etkisi.

şu an etkisi daha az olsa da, yine de sıkılaştırıcı, enflasyonu baskılayıcı, dövizdeki ateşi yatıştırıcı etkisi olur...süper bono öncesi yapılabilecek son hamle bence..sonrası ya sermaye kontrolü, ya da süper bono işte.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Moratoryum mu fiyatlanıyor.????
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Allah iyiliğini versin emi, sabah sabah güldürdün, limonculuk mesleğimiz oldu, kurtuluş yok heralde
    Pazarda limon sat, burda limon sat, hayatımız limon satmakla geçiyor zaten dayu
    Hergün para dağıtıyorlar burda, biri denk gelmez mi arkadaş
    Zabanan pazardaydim

2 kilo sarı patates 25 TL

Öğleden sonra otobüse gececegim

Bu işler iş değil gel muavinlik yap 8000 veriyorlar

6.  Alıntı Originally Posted by Zerominus Yazıyı Oku
    Zabanan pazardaydim

2 kilo sarı patates 25 TL

Öğleden sonra otobüse gececegim

Bu işler iş değil gel muavinlik yap 8000 veriyorlar
    senin bi ayda kazandığını burda bazı günler 2 dk. da veriyorlar dayu
    Otobüsle, limonla fakirlikten kurtulamayız, vobdan voleyi vurduk vurduk yoksa fakir geldik fakir gidecez.

Hadi palacım fışkırt ben arkandayım
    Hamdım Piştim Yandım

7. Tepki çok cılız kaldı.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    senin bi ayda kazandığını burda bazı günler 2 dk. da veriyorlar dayu
    Otobüsle, limonla fakirlikten kurtulamayız, vobdan voleyi vurduk vurduk yoksa fakir geldik fakir gidecez.

Hadi palacım fışkırt ben arkandayım
    Peki abi sen bilirsin. Utuldum deme sonra.

Sayfa 616/1000 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •