Sayfa 70/210 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 553 - 560 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

1.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    HEPSI NAKIT TEMINAT:
    100x hisse aldık
    20x nakit teminat
    toplam para:120x (hiç boşta para bırakmadık)

%50 ile bağlasak neti %44 civarı olur

YARISI HISSE + YARISI NAKIT TEMINAT:
    109x hisse aldık
    11x nakit teminat(yarısı nakit olması gerekiyormuş)
    --geri kalan hisse blokaj
    toplam para:120x (hiç boşta para bırakmadık)

%50 ile bağlasak neti %47 civarı olur

100K sermayemiz olsa aylık ekstra 250TL getiri elde edilebilir diye hesapladım kafadan kabaca
    Bir de benim yazdığım şekli ile hesaplayın.

68 tl hisse + 32 tl viop hesabı

-----

Oran vermişsiniz, hesaba gerek yok :-)

%44 - %47

Boşta para bırakırsanız %44 biraz daha düşecektir.

-------

Robot la 1-2 kez kar al yapıp boşa çıkan para ile yeni poz açarsanız %44 ü muhtemelen %47 üstüne atarsanız. Ytd.

Şu ana kadar 9-10 günde her 100 tl lik hisse için 125 tl lik poz açtı mesela Robot (benim rakamlarla hisse hesabındaki 68 tl için 85 tl lik poz açtı, viop hesabında boşta kalan 12 tl ile hisse almış olsaydım 80 tl hisse ye karşılık gelecekti ama robot şu ana kadar 85 tl lik hisse pozu açtı).

Yanı Sizin yukarıdaki hesapta 109x hisse alırken, Robot 125x hisse aldı :-)

Viop hesabındaki 32 TL nin 12 TL si de MC a karşı sigorta görevi görerek rahat uyumamı sağladı...

Ytd.
    Son düzenleme : kafkaf; 09-06-2022 saat: 20:41.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. Hesaba göre, MC korumalı Hisse teminatsız KarAl'lı stratejinin TL cinsinden getirisi, Hisse Teminatlının üstüne atıyor (3.99 TL > 3.88 TL). Ytd...

Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Hesaba göre, MC korumalı Hisse teminatsız KarAl'lı stratejinin TL cinsinden getirisi, Hisse Teminatlının üstüne atıyor (3.99 TL > 3.88 TL). Ytd...

Robotumuz yok henüz, robot olaydı iyiydi

3.alternatifte Getiri% 47 olması lazım sanırım

4.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Robotumuz yok henüz, robot olaydı iyiydi

3.alternatifte Getiri% 47 olması lazım sanırım
    :-) Hesapları çok hızlı yaptırdım. Hata/eksiklik müstesnadır.

%25 üstünde roll edilen miktarda kar miktarı ve %getiri daha da artacaktır. YTD.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    gedik yatırdan hesap açtım.
    hisselerimi virman ettim oraya.
    viop sözleşmeleri de virman yapılabiliniyormuş.
    iş yatırımla görüştüğümde viop sözleşmeleri virman etmesi çok uğraştırdığını oldukça fazla bürokrasinin olduğunu söyledi.

gedik de hisselerimi teminata aldırdım.
    şimdi iş yatırımdan viop haziran vadeyi kapatıp,
    gedik den temmuz vade de satış yapıyorum.

haziran temmuz vade farkı 9 kademe yakaladım bugün.

ancak hisseler teminat gösterilince blokaj koydular.
    hangi hisseleri teminat kabul etti ? atıyorum akbank vadeli sattınız , spotta da akbank aldınız. bu akbankları teminat kabul ediyor mu ? bir de şu var diyelim teminat tamamlamaya düştü pozisyon , teminattaki hisseleri satacak. işler karışmaz mı
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    hangi hisseleri teminat kabul etti ? atıyorum akbank vadeli sattınız , spotta da akbank aldınız. bu akbankları teminat kabul ediyor mu ? bir de şu var diyelim teminat tamamlamaya düştü pozisyon , teminattaki hisseleri satacak. işler karışmaz mı

bende tskb var kabul etti.

teminat tamamlamaya düştüğü vakit spot hisse satışında işler karışır mı? bilmem!
    daha başıma gelmedi.

her şeyi yaşayarak öğreniyoruz.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

7. işbank beni deli etti?

viop pozisyonlarımı kapatıyorum peyderpey.
    kapattığım pozisyonların teminatlarını çekiyorum.

bu sabah teminat çektim.
    gerçekleşti dedi.

vadesiz hesabıma para gelmedi hala da gelmedi.
    param uzay boşlunda kayboldu.
    ilk defa başıma böyle bir şey geldi.

hala da uğraşıyorum sağa sola telefonlar açarak.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    İşler karışabilir, ben de bunu merak ediyorum.

Tecrübe eden olur da bizimle paylaşırsa seviniriz.

Sayfa 70/210 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •