Güne 792 CDS risk puanı ile başlıyoruz.
Güne 792 CDS risk puanı ile başlıyoruz.
Kamunun yönetiminde olan banka ve şirketlerin hem borsa hem de finansal performansı ortada. Bunların gelirine ortak olacak sertifikayı alacağıma yüksek temettü verimi olan özel sektör hisse senedi almam daha mantıklı geliyor bana.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Deniz Bey Selamlar,
Daha önce CDS 730 civarlarına çıktığında basıncı azaltmak adına doların yükselmesine kontrollü izin verilmişti bu sefer neden durum farklı 800 civarına çıkan CDS'in daha kuvvetli aşağı inmesi adına piyasayı az daha serbestleştirmek gerekmez mi? yoksa hedge amaçlı yükselen CDS bankaların sendikasyon kredilerinde ve ülkenin kısa vadeli borç çevirmesi için çok sıkıntılı olmayacak mı?
Saygılarımla
Gerekir ama,ne diyebiliriz ki,sayın Bakan göreve başladığında CDS nedir duymamıştı, bilmiyordu.Bu arada CDS'te hızlı yükseliş devam ediyor,yeni rakam 815.6
https://pbs.twimg.com/media/FU4TZSqX...g&name=900x900
Son düzenleme : HATAKE; 10-06-2022 saat: 14:55.
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Üstad ben aşağıdaki adresten takip etmeye çalışıyorum ama arada hep bir lag time oluyor
Sizin paylaştığınız veriyi (cds) ücretsiz görebileceğim bir adres var mı ?
Aşağıdakinden farkı nedir ?
Türkiye CDS 5 Yıllık USD Tahvili - Investing.com
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri