Sayfa 493/805 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593 ... SonSon
Arama sonucu : 6439 madde; 3,937 - 3,944 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. O mevzu gercek Ama Onun uzerine 400 Milyon dolarlik is aldilar . O mevzu da Tekfenin garip Azerbaycan para transferleri nedeniyleymis. Anlayacaginiz tahmin ettigimizden de kirli bir firma bu . Insaat demek zaten pislik demek , hata bizde bu devirde insaat sirketine yatirim
    Yapilir mi

2.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    O mevzu gercek Ama Onun uzerine 400 Milyon dolarlik is aldilar . O mevzu da Tekfenin garip Azerbaycan para transferleri nedeniyleymis. Anlayacaginiz tahmin ettigimizden de kirli bir firma bu . Insaat demek zaten pislik demek , hata bizde bu devirde insaat sirketine yatirim
    Yapilir mi
    Genel kurul ‘ da gelen sorular “sağlam” geldiği için doğru olmasına şaşırmadım

Ne olursa olsun, koskoca holding katar ‘ da Allah bilir neler yaptıysa adamları hapse giriyor ve pasaportlarına el konuyor

Bu adamlar tabii ki küçük yatırımcıyı sallamaz

Katar’ daki iş tam çözüldü mü acaba, onun üzerine alınan işler “devam” niteliğinde “mecburen” verilmiş olabilir mi ?

Koskoca devlet, yöneticilerinin pasaportuna el koyduğu şirkete shark gibi efsane bir projeyi emanet eder mi ??

Ben olsam hayatta vermem

Bunları aslında KAP ‘ a bildirmek zorundalar

Belgelerini bulabilsek bütün holding yönetim kurulu ceza almaz mı ?

Gerçi kağıt iyice pic olur ama dünya alem öğrenir ne mal olduklarını

3. Hayaldi gercek oldu 400 milyon dolari da gorduk , burada birisi 1 Dolar dediginde gulmustum o arkadastan ozur diliyorum 2 sene once 1 Dolar hedef dediginde hic Ama hic ihtimal vermemistim , adam hakliymis

Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Hayaldi gercek oldu 400 milyon dolari da gorduk , burada birisi 1 Dolar dediginde gulmustum o arkadastan ozur diliyorum 2 sene once 1 Dolar hedef dediginde hic Ama hic ihtimal vermemistim , adam hakliymis
    kimmis ya o adam?

bu tahtayi kaldiracak kadar bile beklentisi olmayan sirket!

5.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Hayaldi gercek oldu 400 milyon dolari da gorduk , burada birisi 1 Dolar dediginde gulmustum o arkadastan ozur diliyorum 2 sene once 1 Dolar hedef dediginde hic Ama hic ihtimal vermemistim , adam hakliymis
    Bir şirket nasıl batırılır konulu ibret hikayesinde endirekt rol alıyoruz

Şirketin değeri 1.6 milyar dolardan 400 milyon dolara düştü

Dörtte biri

İletide vaka analizi olarak yönetim kitaplarında yer alabilir

Tebrikler Pandorra [emoji898][emoji324]

6. Sayin Balikci
    Tamam Pandora bi sey yapmadi etmedi de , sirketi bu hale getiren mirasyedi patronlar ve Damat . At sahibine gore kisner , pandoranin buyuk 31. Oldugu zaten Eregli ve tofas performanslarindan belliymis . Sen once kirli patronlarla ugras birak pandorayi, Tamam 15 ay oldu umut yok vs ama demek ki Oyle boyle ic etmediler firmayi ust duzey yamyamlar . Pandora buyuk pisligin icinde buldu kendini . Socar polymeri alan Haci murat , tarimi yapan zarar ettiren o iblis , insaat isleri Onun doneminde dibe vurdu , calisanindan tut Orta ust duzey yetkililerine gore herkes suclu Ama bas suclu patron , tekrar ediyorum at sahibine gore kisner.

7. Sirket batiyor mu ne oluyor anlamadim, ne tur bir dalaverenin icine dustuk biz , bu sirket 412 Milyon Dolar edemez etmemeli , bilmedigimiz bir durum var acaba diyecem de 3 tane koskoca fabrika koskoca tower araziler falan varken batmaz heralde diye kendimi avutuyorum Tamam isler kotu gider eder bu ticaretin dogasinda var , ancak bu haysiyetsiz sirket yoneticilerinin ve patronlarinin yaptigi kabul edilemez, resmen bizleri gasp ettiler . Aldiklari her kurus , kacirdiklari caldiklari her dolar hepsine haram olsun , bi lafim da Orta olcekli diger ortaklara Ziya Sözen Erhan onal ve mehmet erktin gibi yuksek lot hisseleri olan adamlara , siz ne basiretsiz adamlarmissiniz adamlar sizi de bitirdi ne yaptiniz kapali kapilar ardinda acaba

8.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sayin Balikci
    Tamam Pandora bi sey yapmadi etmedi de , sirketi bu hale getiren mirasyedi patronlar ve Damat . At sahibine gore kisner , pandoranin buyuk 31. Oldugu zaten Eregli ve tofas performanslarindan belliymis . Sen once kirli patronlarla ugras birak pandorayi, Tamam 15 ay oldu umut yok vs ama demek ki Oyle boyle ic etmediler firmayi ust duzey yamyamlar . Pandora buyuk pisligin icinde buldu kendini . Socar polymeri alan Haci murat , tarimi yapan zarar ettiren o iblis , insaat isleri Onun doneminde dibe vurdu , calisanindan tut Orta ust duzey yetkililerine gore herkes suclu Ama bas suclu patron , tekrar ediyorum at sahibine gore kisner.
    Maxi ortak

Tabii ki haklısın

Ama 15 ayda ne yaptı bu bey ?

Eğer “zaten batmış, bunlar geçmişin günahları” diyecekse neden bu işi kabul etti ?

15 ay az mı ?

Bir şey yapılamayacaksa o Zaman kapatsınlar bitsin bu işkence

Sayfa 493/805 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •