Dün bir bankadan döviz çekerken , bir müşteri veznede verilen tüm dolarların seri numaralarının da verilmesini istedi. İçimden bu adam manyak derken ; vezne şefi camekanlı bölümden çıkarak buna neden gerek duyduğunu sordu. Adam ; kardeşim piyasa da bir sürü dolar çeşidi geziyor. Saddamı, kaddafisi felan. Ben neden başımı belaya sokayım. Ne veriyorsanız dökümünü yapalım ki ispatını yapabileyim. dedi. Bir para sayma makinesi getirdiler oraya, her deste sayıldıktan sonra makine otomatik kasa fişi gibi uzun bir şeritte seri numarası dökümü vermeye başladı.
Ben de seri numaralı istedim ve kırmadılar. Tüm desteleri seri numaraları ile tasnif ettiler. Güzel bir uygulama...
alo alo ,
sayın forum üyeler yarından itibaren kamu bankalarına giderek GES için yerinizi ayırmayı unutmayınız....
özelikle yastık altı ,kasaalrda sakadığınız ve/veya bankadaki dövizinizi-altınlarınızı Türk Lirasına çevirerek ,KKM'lerinizi yönlendirerek bu yatırım fırsatını kaçırmayın dermişim.
İşi temkinli tutmak lazım,istanbuldayken fiziki alamya kalktım,ulen dedim ne gereği var sanal varken dedim,yani internet bankacılğı,makas biraz açık hiç olmazsa garantili,gerçi aldıklarımın çoğunu postaladım 15 cıvarından ne olur,olmaz diye,gerçi oyuna geçtiler bu sefer yutmadı millet,neymiş iç borçlanma senedi,sanki devletin kar eden kuruluşu var,tek çare faiz artırma,ona ilave süper bono+tasarruf tedbirleri dövizi dizginlemek için,devamlı hazine açık veriyor ödemeler dengesinde içeriye tek dolar girmiyor,neyse olan bizim 2 tlye oldu,15 dedik 17 oldu,olsun önemli değil nasıl olsa biryerden çıkartırız.
Yer İmleri