Sayfa 441/993 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541941 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    İktidar devamlı ekonomik bunalımı unutturmak için çaba sarf etmeye devam ediyor,yunan,nato,pkk,suriye,arap,yahudi,kıbrıs,ge zi vs ama nafile bu sefer kafatası milliyetçiliği tutmaz,millet aç,aç,yani aç ayı oynamaz.
    mavi kuşta yakında sağda solda bomba patlıcak gibi ortalığı velveleye verenler türemiş

böyle bir iddia bile ne kadar önemli

umarım herhangi acı bir olay yaşanmaz.

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    coinlerde büyük seks var. öyle böyle değil. binance'ın başı büyük dertte.
    binance ın başı neden dertte ?

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    binance ın başı neden dertte ?
    Nakit sıkıntısıdır. Herkes satışa geçtiği için nakit talebini karşılayamıyorlardır. Muhtemelen paranın çoğunu iç etmişlerdir.

4. Dün bir bankadan döviz çekerken , bir müşteri veznede verilen tüm dolarların seri numaralarının da verilmesini istedi. İçimden bu adam manyak derken ; vezne şefi camekanlı bölümden çıkarak buna neden gerek duyduğunu sordu. Adam ; kardeşim piyasa da bir sürü dolar çeşidi geziyor. Saddamı, kaddafisi felan. Ben neden başımı belaya sokayım. Ne veriyorsanız dökümünü yapalım ki ispatını yapabileyim. dedi. Bir para sayma makinesi getirdiler oraya, her deste sayıldıktan sonra makine otomatik kasa fişi gibi uzun bir şeritte seri numarası dökümü vermeye başladı.

Ben de seri numaralı istedim ve kırmadılar. Tüm desteleri seri numaraları ile tasnif ettiler. Güzel bir uygulama...

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Dün bir bankadan döviz çekerken , bir müşteri veznede verilen tüm dolarların seri numaralarının da verilmesini istedi. İçimden bu adam manyak derken ; vezne şefi camekanlı bölümden çıkarak buna neden gerek duyduğunu sordu. Adam ; kardeşim piyasa da bir sürü dolar çeşidi geziyor. Saddamı, kaddafisi felan. Ben neden başımı belaya sokayım. Ne veriyorsanız dökümünü yapalım ki ispatını yapabileyim. dedi. Bir para sayma makinesi getirdiler oraya, her deste sayıldıktan sonra makine otomatik kasa fişi gibi uzun bir şeritte seri numarası dökümü vermeye başladı.

Ben de seri numaralı istedim ve kırmadılar. Tüm desteleri seri numaraları ile tasnif ettiler. Güzel bir uygulama...

Ben bankanın birinden nakit almıştım...İhtiyaç dışı Son bir yüzlük kaldı , ATM den yatırayım dedim ATM ler almadı...Aldığım bankaya zorla verebilmiştim...Bence bankadan 100 dolar bile çekilse seri no almak lazım

alo alo ,

sayın forum üyeler yarından itibaren kamu bankalarına giderek GES için yerinizi ayırmayı unutmayınız....

özelikle yastık altı ,kasaalrda sakadığınız ve/veya bankadaki dövizinizi-altınlarınızı Türk Lirasına çevirerek ,KKM'lerinizi yönlendirerek bu yatırım fırsatını kaçırmayın dermişim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,099
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Dün bir bankadan döviz çekerken , bir müşteri veznede verilen tüm dolarların seri numaralarının da verilmesini istedi. İçimden bu adam manyak derken ; vezne şefi camekanlı bölümden çıkarak buna neden gerek duyduğunu sordu. Adam ; kardeşim piyasa da bir sürü dolar çeşidi geziyor. Saddamı, kaddafisi felan. Ben neden başımı belaya sokayım. Ne veriyorsanız dökümünü yapalım ki ispatını yapabileyim. dedi. Bir para sayma makinesi getirdiler oraya, her deste sayıldıktan sonra makine otomatik kasa fişi gibi uzun bir şeritte seri numarası dökümü vermeye başladı.

İşi temkinli tutmak lazım,istanbuldayken fiziki alamya kalktım,ulen dedim ne gereği var sanal varken dedim,yani internet bankacılğı,makas biraz açık hiç olmazsa garantili,gerçi aldıklarımın çoğunu postaladım 15 cıvarından ne olur,olmaz diye,gerçi oyuna geçtiler bu sefer yutmadı millet,neymiş iç borçlanma senedi,sanki devletin kar eden kuruluşu var,tek çare faiz artırma,ona ilave süper bono+tasarruf tedbirleri dövizi dizginlemek için,devamlı hazine açık veriyor ödemeler dengesinde içeriye tek dolar girmiyor,neyse olan bizim 2 tlye oldu,15 dedik 17 oldu,olsun önemli değil nasıl olsa biryerden çıkartırız.

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

Ben bankanın birinden nakit almıştım...İhtiyaç dışı Son bir yüzlük kaldı , ATM den yatırayım dedim ATM ler almadı...Aldığım bankaya zorla verebilmiştim...Bence bankadan 100 dolar bile çekilse seri no almak lazım
    Ben 4 ay önce yastık bank için aldım. Ama seri numarasını almadım yeni seri istedim ve öyle aldım...

Sayfa 441/993 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •