Sayfa 526/1122 İlkİlk ... 264264765165245255265275285365766261026 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 4,201 - 4,208 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    orta sınıf yok oldu gibi....

Uzun yıllar orta sınıf iktidarı besledi , sonunda sizin dediğiniz gibi ya alt kademeye yada üst kademeye terfi ettiler...

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Affınıza sığınarak yazacağım ;

Burada yazıp çizenlerin çoğunluğu '' akıllı '' insanlardır. En azından paranın nasıl kazanıldığını ve değerini bilenler. Peki o halde bir çok neden şaşırıyorsunuz ? Aslında büyük resimde her şey çok ama çok açık. resimde görünenleri fark etmeniz için buraya veya başka yerlere bir çok kişi tarafından yazılması - öne çıkarılması- mı gerekiyor . Zaten her gün her saat konuşulanlar adım adım gerçekleşiyor. Zamanında ifşa olan resime düzgün bakanlar ve her gün yandaş medyayı takip edenler pozisyonlarını çoktan aldılar.

Şimdi ise yine oluşan yeni tabloyu okumakta zorlanan, gördüğüne inanmak istemeyenler pozisyon değiştirme zamanının geldiğini fark etmiyor veya kabullenemiyor. Tam da pozisyonların patlayacağı, kartların yeniden karılacağı zamandayız. Şimdi kimsenin güvenmediği, inanmadığı hatta kaçtığı bazı estrümanlara gömülmenin ileride keyifle anlatılacağını görmek gerek.

yatırım tavsiyesi değildir. Kişisel görüşler olup kimseyi bağlamaz. Mutlaka yatırım uzmanlarından görüş alınız !
    Farkındayız azizim, şaşırmıyoruz da buraya içimizi döküyoruz diyelim. Akıllı insanlar arasında kahve muhabbeti diyelim.
    Şunun fiyatı şu olmuş diye buraya şaşırmış gibi yazınca aslında biliyoruz o fiyat düşmeyecek daha da beter olacak.
    Bu forumdaki insanlar birincisi akıllı, aksi halde zaten yazılanları anlamaz sıkılır gider, ikincisi paralı, fakir insanın mevduat başlığında veya finans forumunda ne işi olur tıklamaz bile.

3. Aynen arkadaşlarım ya üst seviyeye atladı milyonlarla oynuyor ya da hayata küstü köşesine çekildi. Pozisyon title var ama ses var görüntü yok para yok para kazanamıyor kerli ferli adamlar.

Ben yurtdışına çıktım, baktim gelirim ile hayat standardını devam ettirme şansım yok. Çok iyi bir teklif aldım. Daha önce çok red etmiştim bu sefer kaçırmadım hata ettim keşke 2017 2018 çıksa idim vatan millet Sakarya dedik üstümüzden geçtiler.

Almadığın hizmetin vergisini verip sana küfreden adama dağıttılar. Bankaları patlattılar. Maaş ile çalışmayı bilerek anlamsız kıldılar.

Dogru yanlış diyemem belki doğrusu böyledir. Ama bize girdi bu model ona şüphe yok. Sendika sigorta hakkını savunan hiç bir şey yok. Kapasitesi olan gidecek ki belki kalanlara biraz daha iyi imkanlar oluşur.
     Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    cahil fakir kesime acımıyorum kendileri etti kendileri buldu hala anketlerde oy oranı %40 falan çıkıyorsa cumhur ittifakına, vallahi daha beter olsunlar derim. de arada kaynayan türkiyedeki belki aklı başında tek kesim olan eğitimli ortasınıf oldu. 2008-2013 arası her yıllık iznimde başka bi ülkeye tatile gidiyordum lan..şimdi kaşa gidecek para yok. pasaportumdaki rusya ukrayna belarus moldova gürcistan damgalarına hayret ve nostaljiyle bakıyorum şimdi, hayat bize bu kadarmıydı acaba diye..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Lozan yüzünden yeraltı kaynaklarımızı çıkaramıyoruz diyen çete ile,
    madenler bulduk diyen çete
    aynı çetenin elemanları.
    hay ağzına sağlık. şimdi bi de gözünün önündeki gerçekleri cahillere gösterme yeteneğine sahip bi muhalefet lazım. kılıçtaroğlu kur bi youtube kanalı, belli bi buluşma saati belirle sedat peker gibi(uygunsuz bi örnek ama başarısı ortada) akşama kadar tek tek anlat bunların efsanevi tarihe geçecek çelişkilerini, çarklarını, tutmadıkları sözleri, dışarı nasıl kabadayı ağır abi görünüp içeride milleti nasıl yüzüstü bıraktığını..

5. Yılbaşından beri mevcut paramı ve gelirimi koruyabilmek için harcadığım mental enerji ve zamanın haddi hesabı yok. Altı ayda altı yaş yaşlandım diyebilirim. Her gün piyasa takip et, bir sürü haber ve yorum oku, onları filtreleyip ele, kendi analizini yap, karar verip uygula, sonucu takip et. Getiride enflasyonu yakalayamayınca daha da strese gir..

6. asgari ücret zammı 2023 e kaldı galiba https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...-verdi-1946684

7. yabancı takasında tarihi yeni dip seviye %34.40

Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 526/1122 İlkİlk ... 264264765165245255265275285365766261026 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •