İnanmayın arkadaşlar böyle haberlere. Kendim almanyada yaşıyorum. Alım gücü dünyada en güçlü ülkelerden biri burası. Ve en önemlisi ise ÖZGÜRLÜK var burada. Cennet Cennet dedikleri yer burası.
Gesendet von meinem SM-G991B mit Tapatalk
İnanmayın arkadaşlar böyle haberlere. Kendim almanyada yaşıyorum. Alım gücü dünyada en güçlü ülkelerden biri burası. Ve en önemlisi ise ÖZGÜRLÜK var burada. Cennet Cennet dedikleri yer burası.
Gesendet von meinem SM-G991B mit Tapatalk
Motorine zam!
Bu gece yarısından geçerli olmak üzere 1 lira 27 kuruş..
---------------------
Durmak yok,yola devam
yerli ve millilikte
her geçen gün yüzümüzü güldüren bist 100
yabancı takas oranında
yeni tarihi dip seviye geldi
%34.30
![]()
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Ben bu veriyi kesinlikle anlamıyorum ama size de sorunca tepki veriyorsunuz.
Sakin lafa sorayım iyi niyetle anlamak için.
Iki çizgi var. Birisi TL cinsinden endeks değeri.
Diğeri yabancı takas oranı.
Bu grafik bize yabancı takas oranı düşüyor ve bu sırada tl cinsinden endeks değeri artıyor bunu mu anlatmak istiyor?
Mesaj nedir bir türlü anlamadım inanın samimi merakla soruyorum eğer sormadan rahatsız oldu iseniz sileyim selamlar.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iki değer birbirinden farklı
ancak daha iyi anlaşılması amacıyla aynı tablo da gösteriliyor.
yabancı satıp çıkıyor
buna rağmen bist 100 yükselişe devam diyor.
kısaca ortada bir balon var
bu balona biri devamlı üflüyor şişmesi için.
bazı yorumcularda TL nin değer kaybından dolayı TL.den kaçış sonucu borsa çıkıyor diye değerlendiriyor.
günün sonunda borsa balonu patladığında KY içerde sıkışmış olacak.
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-660922. İnşallah ayıkken yazmıştır
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri