Sayfa 1006/1013 İlkİlk ... 650690695699610041005100610071008 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 8,041 - 8,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. ABD kapalı olabilir ama tombul piyasayı başıboş bırakmaz...

2. dolarda iş yok endeksi 125850 den longladım gitti.

hedef 128000
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3. "Türkiye gazetesi, TSK'nın ÖSO ile birlikte 4 koldan Afrin'e operasyon başlatacağını ve harekat planlarının hazır olduğunu ileri sürdü."
    bir çok kere yazdım. Coğrafya zor, sosyolojik sınırlar sorun, ikililik sorun, eğitimin azalan kalitesi sorun.
    yatırımları planlarken kaldıraçlı işlem yapmıyorsanız, uzun vadeli düşünüp kısa vadeli riskleri gözardı etmemelisiniz.
    Ve hiç bir enstrüman tek başına kullanılmamalı. ne borsa durmadan çıkar ne dolar, ne altın.
    Asansör sistemidir doğru olan. Bir asansörden inip yukarı giden diğerine binmek...
    Riski daha az riskliler arasında dağıtmak da tabii.

4.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Hangisine, bir suruler..

Adam buralara gelene kadar harbi harbi telekinezi yöntemiyle uzuna suikast yapılıyor dedi yahu.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

5. AFRİKALI DOSTLARIMIZ:

Medeniyet bizde DOLAR ile değil, kravat ile ölçülür.

6.  Alıntı Originally Posted by sermo Yazıyı Oku
    AFRİKALI DOSTLARIMIZ:

Medeniyet bizde DOLAR ile değil, kravat ile ölçülür.

Adamlar medeniyeti kravatın altına saklamışlar reis subliminal mesaj var resimde :D

7.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Adamlar medeniyeti kravatın altına saklamışlar reis subliminal mesaj var resimde :D
    Baska tutunacaklari bir seyleri yok ta ondan...

8.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Eminim o pilavı kepçesini 200 e yiyecek zenginlerimiz vardır. Nusret gibide pirinçleri tuz eker gibi tencereye doldurma hareketi bulup bunuda 2 milyon dolar verip amerıkan reklam şirketi ile yayar isen pilav kıralı oldun. sana birde hayat hıkayesi yazarız yalandan yere gerçel pirinç pilavın lezzetini bulmak için Tibete gitti deriz.
    pirinç tanelerini canlı gibi düşünün yeter.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Sayfa 1006/1013 İlkİlk ... 650690695699610041005100610071008 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •