Sayfa 459/993 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

  1. Dün üç saat hastane hastane gezip, onkoloji hastasını dolaştırmaktan kendi yılmış ve gidip bunu Sağlık Bakanlığı nın önünde eyleme dönüştürmüş ambulans şoförü arkadaşımız, hasta hakları diye bağırıyorsa ona cinnet geçiriyor değil de hakikaten ne olur diye bir bakmak lazım.

    Bugün iktidar, muhalefet her milletvekili gecenin bir yarısında çalan telefonlarla; yoğun bakımda yer yokmuş, hastamız acilde yardımcı olur musun vekilim, telefonlarına cevap veriyorsa bu sistem çöktü demektir. Bursa daki şehir hastanesine ortalama şehir merkezindeki bir kişinin taksiyle gidiş dönüşü 250 lirayı bulduysa, vatandaş ben bu çocuğumu nasıl bu hastaneye götüreceğim diye isyan ediyorsa; bu işler çökmüş demektir.

    https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber

    Hani soruyor ya, devlet batti mi diye.

    Allah muhtac etmesin, basina gelen ogreniyor, devlet battimi, batmadi mi.

  2. Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, gündemi değerlendirdi. Karamollaoğlu, seçimlerin zamanında yapılması halinde Cumhurbaşkanı nın aday olamayacağını ifade ederek, Anayasa Mahkemesi müdahale eder. Çünkü çok açık ve net, bir kişi iki dönemden fazla aday olamaz. Olabilir ama bir şartla, Meclis karar verirse ve seçimi öne alırsa, dedi.

    https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...sag_textmanset

    AYM mudahale filan etmez Temel Bey.

    Kararlarini ne zaman takti ki bu defa taksin.

  3. Göstere göstere bir X dalgası geliyor galiba...daha önce bahsetmiştim...neden bu kadar ayan beyan bilemedim..her an ters hareket yapacakmış gibi geliyor. YTD

    NASDAQ


  4. #3668
    Bu 17.31 tam bi kale yıkılmıyor yıkıldı mı önünde bişey kalmıyor direk 18.69
    bir halt olacağı yok.

  5. #3669
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    250 -300 tl ye satan yerler duymuştum 8 ayar dan yapıyorlarmış onu bile bile arkadaşa verecek kadar eşkiya kılıklı değilim çok şükür
    Bile bile takmazsın ama senin aldığın yumurtalar sosisler kirazları düşününce ucuza altın buldum diyee bilmeden alır takarsın diye şüphem var
    bir halt olacağı yok.

  6. Peki düzenli tl geliri olan birisi bu fiyattan dolar almalı mı? Yoksa altın bence onsu çok düşük kaldı abd nin faiz artırımı karşılığı , altınla beraber sepet mi yapmalı acaba?

  7. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ve vergi kimlik numarası genel tebliğinde değişiklik yapan tebliğine göre, banka, özel finans kurumları, posta merkezleri ve Türk parası kıymetini koruma hakkında karar kapsamında kurulmuş yetkili müesseselerce döviz alım satımı işlemlerinde vergi kimlik numarası tespitini gerektiren tutar sınırı 3,000 dolardan 5,000 dolara çıkarıldı.

  8. #3672
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Yaş
    69
    Gönderi
    18,099
     Alıntı Originally Posted by dublerakı Yazıyı Oku
    Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ve vergi kimlik numarası genel tebliğinde değişiklik yapan tebliğine göre, banka, özel finans kurumları, posta merkezleri ve Türk parası kıymetini koruma hakkında karar kapsamında kurulmuş yetkili müesseselerce döviz alım satımı işlemlerinde vergi kimlik numarası tespitini gerektiren tutar sınırı 3,000 dolardan 5,000 dolara çıkarıldı.
    Türk parasını koruması bizemi ait,yoksa hükümetemi,hazineyi kim kuruttuysa 5'li çete ve uzantıları onlar korumak için çaba sarf etsin,onların yaptığı hatayı, yükü devamlı vatandaş neden çeksinki

Sayfa 459/993 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •