Sayfa 836/1000 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,681 - 6,688 arası.

Konu: Vıop XLI

Bi süre daha damping yapacak gibi bu pala

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    BIST100 HAKKINDA fikir yürütmek zor...1.48 dolardayız.Buralar dolar bazlı makul yerler.Ama GLOBAL DAHADA BASINÇ YAPARSA 1.20 dolar da mümkündür.

Bakarsın tüfe bonosu çıkar...(beklenti azaldı ama mümkündür).Mesela %50 faizli olsa dolar sert aşağı olur.bıst100 de sert aşağı olur.

Ben açıkçası bıst100 den ziyade sp500 de daha güzel tahmin yapılır diyorum.orası ne zaman dip yaparsa bıst100 fiyatı ne ise artık alım vaktidir.

sp500 de 3.400 olmadan orta vadeli alış yapmam...vadeyi tahmin etmek zor ama agustos ortası kanımca oralar görülür.

veya 1.20 dolara gelirsek(bıst100) ne olursa olsun agresif alışa geçerim..birileri 1 dolar diyecek ama ben orada alırım.zaten 1.2 dolar ancak küresel basınçla mümkündür.

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Borsa sırasını savdıysa iyi

4.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Bugün fiyata bakmaksızın bazı tahtalarda tek tuş satışlar var. Birinde gelmez dediğim benim pasif alimima gelmiş tahtanın günlük en dibinden.
    Evet. Sırayla en yüksek hacimler; THY, Sasa ve Ereğli diğerlerinde hacim yok..
    Aslında devre kesecek bir gündü ama kıyıdan döndürdü hep net alıcı gelmedi yoksa çok rahat yıkılırdı bugün..Sadece İsctr devre kesti o da şu an endeksteki en güçlü kağıt %3 yukarı yaptı devre sonrası..

5.  Alıntı Originally Posted by utku2023 Yazıyı Oku
    Kasım'da erken seçim olursa USDTL son çeyrekte 14-15 TL aralığına gelebilir.
    Vadeli fiyatları bilmiyorum ama uzak vadelerde işlem yaparken dikkat etmek gerekebilir.
    IMF den 100 milyar dolar gelmeden o rakam olmaz erkende geçte olsa yine olmaz

6. Ereğli yerine yeni bir forvet lazım...

Faiz artışlarıydı resesyondu derken HRC-Hurda makası eski normallere doğru adım adım ilerliyor.

7.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Evet. Sırayla en yüksek hacimler; THY, Sasa ve Ereğli diğerlerinde hacim yok..
    Aslında devre kesecek bir gündü ama kıyıdan döndürdü hep net alıcı gelmedi yoksa çok rahat yıkılırdı bugün..Sadece İsctr devre kesti o da şu an endeksteki en güçlü kağıt %3 yukarı yaptı devre sonrası..
    Bende onu diyorum işte, işc devreyi kesti g. tü kurtardı
    daha işcye karada havada bişii olmaz. bugün kü dibini not et
    Hamdım Piştim Yandım

8. çeliğe suyu vermeye devam ediyorlar uluslararası piyasada...

bizimki güçlü kaldı onlara göre...

ama acısı sonra çıkar...

Sayfa 836/1000 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •