Sayfa 874/1000 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,985 - 6,992 arası.

Konu: Vıop XLI

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    O tuşu hiç sökmeyecektin hadi söktün short tuşunu ne diye takıyon karakemalin gazına gelip borsayı almışlarda doları niye vermemişler
    Dün tuzak kurmuşlar bilemedik başganım, bilsek zaten en dipten olmasada dün dibe yakın lönklemiştik, tuzak olduğunu bugün anlayabildik. enazından artık fışkırttırma tekrar başladığını biliyoruz, yeni zirvelere doğru yelkenler fora
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    CRYPTO da güven çok sarsıldı.Düşünün o alemin ilk 10 una giren LUNA buhar oldu.Bundan sonra kim güvenir.Kanımca orası daha epey kan kaybeder.

100 DOLARDAN 0.000007 YE DÜŞMEK NE DEMEK?

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dün tuzak kurmuşlar bilemedik başganım, bilsek zaten en dipten olmasada dün dibe yakın lönklemiştik, tuzak olduğunu bugün anlayabildik. enazından artık fışkırttırma tekrar başladığını biliyoruz, yeni zirvelere doğru yelkenler fora
    Nereden bulup geliyorlar böle borsacıları arkadeş anlamıyorum yani

4.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    İkinizi de forumda görmedim. Bu forumu takip etmemi sağlayan 5-10 kişi var onların dışındaki yorumlar önemli değil.

Kendime değer verdirmek için saçma bir yoruma cevap yazma gereği duymam zaten ayda yılda bir yazarım genelde okurum varlığımı bilen yoktur ihtiyacım da yok.

Neden yazdığıma gelince. Çok boş bir yorum olmuş topiğin kalitesi bozulmasın diye zaman zaman böyle yazanlara takılırım ki yazarlarken 2 kez düşünsünler. Malum boş yorumlar arasında çok değerli yorumlar kaybolup gidiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben de yazdım ki senin gibi Üslup bilmeyenler cogalmasin.

5. Petrol cakilirsa Endeks 100 2000 lere kadar conilere eşlik edebilir lakin erdoganistan ülkesinde makro göstergeler hızla iyileşecektir. Eylül Ekim e kadar tirivi hareketler fakat sonrası fizan olabilir. Bizim enerji giderimizi cikartirsaniz boktan yönetime ragmen ekonomi cari fazla verir Zaten yabancı oyuncu olmayınca doviz de nanay olma ihtimali yüksektir.
    Demirçelik ve emtialar lese dönebilir. Yıllarca 60 kuruslarda dolanan krdmd leri hatırlarsınız. Ama demirçelik kullanan arabalar, beyaz esyacilar avantajlı duruma gelir. Havayolları iyileşir. Tabii i de cimentolar...Benimkisi temennidir. Petrol önce 80 sonrasında 50 dolarlara inerse tsunami teğet geçer.
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ABD,HIZLA DURGUNLUĞA gidiyor.

petrol dediniz...Ben de 2008 e baktım...sp500 önce 1.500 den 1.200 e iniyor.Ama petrol o arada yükseliyor bile.

sonra petrol güm aşağı,hem de ne çöküş.İşte o zaman sp500 ;750 ye kadar iniyor.

Benziyor mu acaba?

sp500 zirveden %20 indi ama petrol tınlamadı..ama son günlerde petrolde sert düşüşler var..

Neden 2008.Çünkü MURAT BERK gibi önemli stratejistler bunu da olasılık olarak görebiliyor(düşük ihtimal de olsa)
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Tüm DÜNYADAKİ KY. LAR SP500 den,globalden sert tepki bekliyor.''Çok düştü artık tepmeli'',diyor..

Ama GLOBAL ÇETE ,bizim bunu düşündüğümüzü biliyor

Yahu ne güveni.
    Hiç bir hukuksal dayanağı yoktu..
    Coının çalınsa abd polisini arıyorsun...
    Trajikomik
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    CRYPTO da güven çok sarsıldı.Düşünün o alemin ilk 10 una giren LUNA buhar oldu.Bundan sonra kim güvenir.Kanımca orası daha epey kan kaybeder.

100 DOLARDAN 0.000007 YE DÜŞMEK NE DEMEK?
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    İkinizi de forumda görmedim. Bu forumu takip etmemi sağlayan 5-10 kişi var onların dışındaki yorumlar önemli değil.

Kendime değer verdirmek için saçma bir yoruma cevap yazma gereği duymam zaten ayda yılda bir yazarım genelde okurum varlığımı bilen yoktur ihtiyacım da yok.

Neden yazdığıma gelince. Çok boş bir yorum olmuş topiğin kalitesi bozulmasın diye zaman zaman böyle yazanlara takılırım ki yazarlarken 2 kez düşünsünler. Malum boş yorumlar arasında çok değerli yorumlar kaybolup gidiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bu nasıl bir yazı ya, kimse yazmasın o zaman forumda 2-3 kişi kendi aranızda takılın, böyle kibir görmedim..

Ki arkadaşta borsa yorumu yapmış kendince geyik muhabbeti değil, forumda sayfalarca geyik yapılıyor onlar için boş yorum denebilir sadece...

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 874/1000 İlkİlk ... 374774824864872873874875876884924974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •