CRYPTO da güven çok sarsıldı.Düşünün o alemin ilk 10 una giren LUNA buhar oldu.Bundan sonra kim güvenir.Kanımca orası daha epey kan kaybeder.
100 DOLARDAN 0.000007 YE DÜŞMEK NE DEMEK?
Petrol cakilirsa Endeks 100 2000 lere kadar conilere eşlik edebilir lakin erdoganistan ülkesinde makro göstergeler hızla iyileşecektir. Eylül Ekim e kadar tirivi hareketler fakat sonrası fizan olabilir. Bizim enerji giderimizi cikartirsaniz boktan yönetime ragmen ekonomi cari fazla verir Zaten yabancı oyuncu olmayınca doviz de nanay olma ihtimali yüksektir.
Demirçelik ve emtialar lese dönebilir. Yıllarca 60 kuruslarda dolanan krdmd leri hatırlarsınız. Ama demirçelik kullanan arabalar, beyaz esyacilar avantajlı duruma gelir. Havayolları iyileşir. Tabii i de cimentolar...Benimkisi temennidir. Petrol önce 80 sonrasında 50 dolarlara inerse tsunami teğet geçer. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm DÜNYADAKİ KY. LAR SP500 den,globalden sert tepki bekliyor.''Çok düştü artık tepmeli'',diyor..
Ama GLOBAL ÇETE ,bizim bunu düşündüğümüzü biliyor![]()
Yahu ne güveni.
Hiç bir hukuksal dayanağı yoktu..
Coının çalınsa abd polisini arıyorsun...
Trajikomik SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Bu nasıl bir yazı ya, kimse yazmasın o zaman forumda 2-3 kişi kendi aranızda takılın, böyle kibir görmedim..
Ki arkadaşta borsa yorumu yapmış kendince geyik muhabbeti değil, forumda sayfalarca geyik yapılıyor onlar için boş yorum denebilir sadece...
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri