Sayfa 881/1000 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891931981 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,041 - 7,048 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Evet Sn. Türkoğlu microstrategy ceo su videoda. Pozisyonuna göre sakin gibi.

Bence bitcoin lale soğanı değil. Hesap açtırmayı unutmaz isem alacağım.

Bir de foruma soru, vergi açısından bunu Haymana dan mı almak daha iyi yoksa Ankaradan mi?
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    en büyük pozu microstrategy taşıyor...yanılmıyorsam nasdaq'ta işlem görüyor ama çok emin değilim...manyaklık ya bu saçmalığa milyar dolarları gömmek...bazılar çöp diyor ama bazılarına göre ise superior asset ve değeri 1 milyon doları geçecek diyenler var...

aklıma lale soğanı işi geliyor...milleti çılgınlar gibi paraları lale soğanlarına gömmüş ya geçmişte...millet ne olduğunu neye yaradığını bilmediği elle tutulmayan gözle görülmeyen sanal saçma şeylere gömüyor paraları...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Kriptonun temeli yokki nasıl analiz yapılacak.
    Projesi var abbiy bun coinin diyorlar ortak olabiliyormusun? Yok ama coinini alıyorsun? Hmm Lunaparkta jeton almak daha karlı bence

Kripto hakkındaki görüşlerim bu kızlarla aynıdır.d
    https://twitter.com/TikTokInvestors/...TMIPu-Z6Q&s=19
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Kriptocular yuvarlandı. Orada pozisyon almayı ciddi düşünüyorum.

Açık konuşalım. Bazı kagitlar da bana göre pahalı.

Bunların başlıkları kağıdı öven, neden pahalı olmadığını anlatan, yere göğe koyamayan tiplerle dolu...

Patron çıkartmış malı. Halka dağıtıyor.

Halk tam tepede kafaya mal yiyor ve ısrarla övmeye devam ediyor.

Fazla düşünme bu ülkede kafayı yersin dayu.

Prensip olarak patron alıyor işte agresif patron satıyor ise ürkek olurum. Bu nedenle halka arzlara en az 4 çeyrek girmem.

Ben o şekilde kazanmak istemem kazanan öyle kazansın herkesin stratejisi kendine.

Ama ağlayan kişiler olacak net görünüyor

Tam tersi de inanılmaz çok.

Alım fırsatı varken bazı kişiler bölerek veya bilmeyerek sürekli negatif pompalıyor.

Tupras alirken vardı. Aselsan alirken vardı. Tekfen alirken vardı. Hep de benzer tipler. Tukas da var bi tane. Enteresan. Bilerek mi bilmeden mi bunu anlamıyorum ben Allah şahit iyi niyetle yazıyorum yazmayanın günahı kendi boynuna.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    %70 tutarlı diyebiliriz...aklıma gelirse bakıyorum hafta sonları...

Alıntı Originally Posted by EmirLondon Yazıyı Oku
    Weekend endeksi de 210 puan asagida. Bu endeks tutarli mi takip eden var mi? https://www.ig.com/uk/indices/market...nd-wall-street

4. Ben de düşene kadar öyle diyordum yalan yok.

Geçen haftadan beri çok ciddi araştırdım.

Kafama yattı. Hazır pozisyon sana gelmiş. 10 bin dolara zengin de olmam fakir de olmam koy unut işte bizimki o hesap yoksa başka niyetim yok ama benim anladığım kadarıyla,

-> blockchain bir teknoloji ve henüz emekleme aşamasında
    -> btc ise bu dünyanın Altın'ı yani nasıl eskiden para = altın imiş çok büyük ihtimalle blockchain dünyasında her türlü kripto para = btc cinsinden değer olacak.
    -> diğer coinler bilgi ve takip vs işi çoğu da çöp ama btc alacaksın kenara koyacaksın yarın pişman olmamak için.
    -> şahsi düşüncem FED gelen sert satışlar karşısında en geç sonbaharda havlu atar. Ne faizi artirabilecek ne de bilanço daraltabilecek.
    -> hiper enflasyonda btc özellikle blockchain deki gelişmelerle 2023 - 2024 gibi 200k $ üstü beklentim var.

Bakalım zaman ne gösterecek.
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Kriptonun temeli yokki nasıl analiz yapılacak.
    Projesi var abbiy bun coinin diyorlar ortak olabiliyormusun? Yok ama coinini alıyorsun? Hmm Lunaparkta jeton almak daha karlı bence

Kripto hakkındaki görüşlerim bu kızlarla aynıdır.d
    https://twitter.com/TikTokInvestors/...TMIPu-Z6Q&s=19

5. Hayırlısı olsun bloclchain kullanılcaksada btcsizde kullanılmasında bir engel olmamalı tl dolar franklada kullanılabilir heralde.

Gökkuşağı teknik analizine göre alım bölgesinde ytd [emoji2]

Microstrateji maliyeti

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben de düşene kadar öyle diyordum yalan yok.

Geçen haftadan beri çok ciddi araştırdım.

Kafama yattı. Hazır pozisyon sana gelmiş. 10 bin dolara zengin de olmam fakir de olmam koy unut işte bizimki o hesap yoksa başka niyetim yok ama benim anladığım kadarıyla,

-> blockchain bir teknoloji ve henüz emekleme aşamasında
    -> btc ise bu dünyanın Altın'ı yani nasıl eskiden para = altın imiş çok büyük ihtimalle blockchain dünyasında her türlü kripto para = btc cinsinden değer olacak.
    -> diğer coinler bilgi ve takip vs işi çoğu da çöp ama btc alacaksın kenara koyacaksın yarın pişman olmamak için.
    -> şahsi düşüncem FED gelen sert satışlar karşısında en geç sonbaharda havlu atar. Ne faizi artirabilecek ne de bilanço daraltabilecek.
    -> hiper enflasyonda btc özellikle blockchain deki gelişmelerle 2023 - 2024 gibi 200k $ üstü beklentim var.

Bakalım zaman ne gösterecek.

6. 6 ay evvel 2 trilyon doları aşan kriptoların toplam piyasa değeri 790 milyar dolara gerilemiş- bunun 140 milyarı nakit niyetine kullanılan usd coinler, kalan 650 milyarın yarıdan fazlası bitcoin-340, ikinci etherium 110 milyar, kalan hepsi 200..

6 ay evvel 4900 gören eth şu an 900, corona öncesi 100 dolardan başlamış, btc ise coronaya 10 bin girmiş 70 gördü, şu an 18.. başladıkları yerlere yakınsadıklarında bakarız dengelenme olacak mı..

Aptal işi demiş.
    Bill GATES, kripto paralara..

Güven kayboldu..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Normal hisse senedi falan olsa rakam değeri olarak ben buna 17/18 bandında sağlam dalardim. 32/33 bin bandına kadar kademeli yollardim. Ama lanet olsun ki değil. Hiç yapmayı sevmediğim halde daima short olurdum 12 /14 bin aralığına kadar...
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Aptal işi demiş.
    Bill GATES, kripto paralara..

Güven kayboldu..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 881/1000 İlkİlk ... 381781831871879880881882883891931981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •