Sayfa 558/1122 İlkİlk ... 584585085485565575585595605686086581058 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 4,457 - 4,464 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bugün kiracı ile konuştum. 1.750 tl veriyordu. Dedim o sitede evler 4.500 den başlıyor 1.750 tl komik kaldı sende eski kiracısın gel bunu 3.500 yapalım dedim. Abi 3.000 yap dua edeyim dedi. Tamam dedim 1 yıl anlaştık. 5.000 isteyecek halim yok. Onlarda 2.000 e oturacak halleri yoktu ara yolu bulduk.
    Yazılı mı yoksa sözlü mü anlaştınız .

Yeni sözleşme imzaladınız mı

2. İleride bu fotoğraflar hep hatırlanacak

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Yazılı mı yoksa sözlü mü anlaştınız .

Yeni sözleşme imzaladınız mı
    Hayır eski sözleşme devam sözlü anlaştık.
    bir halt olacağı yok.

4. Hükümetin Sarı siteyi kayıt altın alınca, daha önceki ilanlardaki satılık fiyatları ilan değişikliğine gidilip yüzde 50 artmış gördüm.

Tam ters etki yapıyor.

Piyasaya çomak sokarsan sonuç bu oluyor.

Aynı şeyi dolarda da yaşarsak hiç şaşırmayacağım.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5. Haftada bir veya iki kere ailemle dışarıda yemek yerim, bu cumartesi bir avm'nin yemek katına gittik, saat 12:30, yemek katında doluluk taş çatlasa %20, hiç böyle görmemiştim orayı genelde en az yarı yarıya doludur, ara sıra gittiğimiz bir restorana geçtik oturduk (dönerci), tek müşteri biziz, biz yiyip kalkana kadar da başka hiç gelen olmadı. Haftasonu böyleyse çok gecikmez topu dikerler.

Evde yap ye dışarıda o kadar para verilmez diyenlere aldırmam pek ama bir hesap geldi önceki yediğimizin üstüne yine iyi bir zam gelmiş, yediğimiz yemekle tam doymadım bile ve hesap gerçekten acıttı, garsonun suçu yok tabii ama bahşiş de bırakmadım o acıyla.

Kusura bakmasınlar artık kendimi enayi gibi hissetmeye başladım, lüks yerlerde değil fastfood'çularda bile kazık yiyor hissine kapılıyorum, bundan sonra evde yapar yerim ancak ayda yılda bir özel günlerde veya misafir götüreceksem dışarıda yerim. Benden bu kadar, dışarıda yemek artık benim kalibremi aşıyor, hala tasarruf yapabiliyorken birikimimi artırmayı tercih edeceğim.

6.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Haftada bir veya iki kere ailemle dışarıda yemek yerim, bu cumartesi bir avm'nin yemek katına gittik, saat 12:30, yemek katında doluluk taş çatlasa %20, hiç böyle görmemiştim orayı genelde en az yarı yarıya doludur, ara sıra gittiğimiz bir restorana geçtik oturduk (dönerci), tek müşteri biziz, biz yiyip kalkana kadar da başka hiç gelen olmadı. Haftasonu böyleyse çok gecikmez topu dikerler.

Evde yap ye dışarıda o kadar para verilmez diyenlere aldırmam pek ama bir hesap geldi önceki yediğimizin üstüne yine iyi bir zam gelmiş, yediğimiz yemekle tam doymadım bile ve hesap gerçekten acıttı, garsonun suçu yok tabii ama bahşiş de bırakmadım o acıyla.

Kusura bakmasınlar artık kendimi enayi gibi hissetmeye başladım, lüks yerlerde değil fastfood'çularda bile kazık yiyor hissine kapılıyorum, bundan sonra evde yapar yerim ancak ayda yılda bir özel günlerde veya misafir götüreceksem dışarıda yerim. Benden bu kadar, dışarıda yemek artık benim kalibremi aşıyor, hala tasarruf yapabiliyorken birikimimi artırmayı tercih edeceğim.
    Hangi AVM ye gittiniz nerede yediniz bilmem ama geçen haftasonu Marmaraparka gitmiştik ailecek. Yemek katı yüzde 80 gibi bir doluluktaydı. Pidem'de pide yedim 42 liraydı, diğer fastfoodlar da benzer fiyattaydı.

7. Şok market çalışanlara %35 tüik enflasyon düzeltmesini vermiş diye nette gördüm. Diğer 3 harflilerde aşağı yukarı bu patikayı izler heralde 1 aya kadar
    Asgari değişmezse daha önce dediğim gibi şuan %40sa oranı sene sonu asgari maaş alan oranı %20ve altına gelir

ula millet 42 tlye pideci uluyo biz bi nescafe bi çaya sıradan simitçide 26 tl ödedik
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 558/1122 İlkİlk ... 584585085485565575585595605686086581058 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •